“Олексій Зіневич, власник телеканалу “Погляд”, показав свої зв’язки з сепаратистами”

image
13 Червня 2019, 17:46
Поділитися:

Дата публикации: 13 июня 2019.

Заступник голови Ради ветеранів АТО Ірпеня, Антон Головенко, заявив про можливе фінансування телеканалу “Погляд” людьми Олександра Януковича.

Антон Головенко, фото FB

13 червня 2019 року на своїй сторінці на фейсбук заступник голови Ради ветеранів АТО Ірпеня Антон Головенко оприлюднив інформацію про можливий зв’язок власника інтернет-провайдер “БЕСТ”, телеканалу “Погляд” та видання Ірпінь.ОНЛАЙН Олексія Зіневича із людьми команди Олександра Януковича, відомого як “Саша Стоматолог”, та сепаратистами.

Таке припущення Антон Головенко робить через те, що членом окружної виборчої комісії 95 виборчого округу став юрист Олексія ЗіневичаГапон Сергій Васильович. Він був висунутий від політичної партії “Всеукраїнське аграрне об’єднання “Заступ”. Саме цю партію, за словами Антона Головенка, фінансує Сергій Арбузов – екс-віце-прем’єр-міністр уряду Азарова, член “молодої команди” Олександра Януковича. Нині Сергій Арбузов знаходиться у розшуку і переховується від слідства у Росії.

Сергій Гапон дійсно зазначений автором на сайті телеканалу “Погляд”, його матеріали здебільшого про діяльність ексмера міста Ірпінь Володимира Карплюка.

Співзасновником та основним бенефіціаром юридичної компанія “Правоексперт”, яку очолює Сергій Гапон, є саме Олексій Зіневич.

“Швидше за все, Зіневич пішов на союз із сепаратистами для отримання влади на Київщині. Та це не вперше. Раніше Зіневич, якого в регіоні називають “Льоша Зіна”, купив у екс-Генпрокурора регіонала Геннадія Васильєва телеканал на Київщині. Партія Арбузова “Заступ” свої квоти на представництво у виборчих комісіях роздає тільки своїм людям, і цією людиною на 95 окрузі виявився саме Зіневич.”, – пише Антон Головенко.

Раніше Антон Головенко вже звинувачував телеканал “Погляд” та особисто Олексія Зіневича у розповсюдженні брехні і маніпуляцій. Цього разу Антон Головенко просить вважати його повідомлення у соціальній мережі фейсбук офіційним зверненням до Служби безпеки України. У відповідь Олексій Зіневич пообіцяв подати до суду.

Нагадуємо, що телеканал “Погляд”, який відомий зрежисованими сюжетами проти місцевої влади в Ірпені, під час виборів Президента України системно розміщував викривлену інформацію. А ЗМІ Ірпінь.ОНЛАЙН, яке також належить Олексію Зіневичу, прямо визнало, що їх матеріали заангажовані через опозиційність до ексмера Ірпеня Володимира Карплюка

Джерело: МИСТОИНФОРМ