КРК «Бархат» офіційно припинив своє існування. Що далі?

image
13 Червня 2019, 15:13
Поділитися:

Культурно-розважальний комплекс «Бархат», що у центральному парку Борисполя, за понад 10 років своєї багатогранної діяльності встиг стати культовим місцем не лише для молоді, але для всіх бориспільців, однак 13 червня 2019 року його історія офіційно закінчилася.

Як очевидний доказ – електромонтажники зняли вивіску «Бархат», нової поки немає; сам заклад перебуває у стадії капітального ремонту майже місяць, тому зачинений для відвідувачів на невизначений термін.

Рішення про радикальні зміни щодо комплексу було прийнято його власником Ігорем Шалімовим, головою ПрАТ «БКБМ», який заінтригував «Вісті» новими планами щодо будівлі та її подальшого функціонального призначення.

«На заходах, які проводилися у «Бархаті», виросло ціле покоління молоді, тут були знакові концерти, дискотеки, тусовки, він був безкоштовною платформою для усіх міських подій, — сказав Шалімов. — «Бархатом» у різні часи керували і працювали тут різні люди,  кожен вносив своє бачення, вкладав свою працю, я усім вдячний за це. Тепер настав час змін. У мене є оригінальна задумка, про яку говорити поки рано, ми її реалізовуємо. Думаю, зміни здивують бориспільців. Буде крутий інтер’єр та новий напрямок роботи. Більше нічого не скажу», — прокоментував Ігор Шалімов, але усі козирі відкривати не став.

Тож інтрига триває, яким буде результат змін ключової споруди парку— «Вісті» оцінять першими. Адже наша редакційна адреса залишається незмінною: вул. Київський Шлях, 69 (територія тепер колишнього комплексу «Бархат», вхід зліва).

Нагадаємо, КРК «Бархат» був унікальним для Борисполя закладом, гостинним для жителів Борисполя та гостей міста. На його базі функціонували: ресторан, кафе, бар, концерт-хол, карооке, нічний клуб. Тут проводили заходи різного формату, тут приймали політиків, артистів, різні делегації та закордонних гостей, також безоплатно надавалася площа громадським організаціям та органам місцевого самоврядування. На сцені «Бархату» свого часу запалювали майже всі представники українського шоу-бізнесу, а саме: Лобода, Монатік, Onuka, Скай, «Ляпіс Трубецкой» та інші.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама