Квитки до Європи від 5 євро: автобусний перевізник FlixBus запускає маршрути в Україні

image
13 Червня 2019, 10:05
Поділитися:

FlixBus, найбільший автобусний перевізник Європи, оголосив про повноцінний вихід на український ринок і назвав маршрути, які запустить в Україні, – повідомляє «Економічна правда».

На презентації перевізника, яка відбулась 11 червня, міністр інфраструктури Володимир Омелян зазначив, що Україна – перша держава за межами ЄС, після США, де цей перевізник почав роботу.

Спочатку рейси будуть із Києва, Харкова, Дніпра, Одеси і Львова. Вартість квитків починатиметься від 5 євро. А до 13 червня – за напрямками Київ-Кельн, Київ-Росток, Київ-Карлсруе, Київ-Штутгарт, Київ-Відень можна купити квитки від 5 до 15 євро.

Квитки можна замовити через сайт або мобільний додаток, через який також можна відстежити, де перебуває автобус і коли він прибуде.

«Вимоги до автобусів: кваліфіковані водії, мінімум двоє на нічний лінії для безпеки пасажирів, комфортна відстань між сидіннями – мінімум 76 см, Wi-Fi і FLIX-розваги на борту, доступний туалет у дорозі, розетки і екологічно чистий парк», – додав Володимир Омелян.

На сайті перевізника можна побачити варіанти вартості квитків у наступних напрямках:

З Києва до Ряшіва (Польща) – від 499 грн.
З Києва до Кракова – від 629 грн.
З Києва до Вроцлава – від 829 грн.
З Києва до Відня – від 1979 грн.
З Києва до Праги – від 1319 грн.
З Києва до Берліна – від 2149 грн.

Джерело: Трибуна Бровари