Падіння з висоти двох дітей і невдала спроба застрелитись, – надзвичайні події тижня

image
12 Червня 2019, 20:17
Поділитися:

Протягом минулого тижня у Броварах трапилося кілька надзвичайних подій. Із 5 по 7 червня сталися наїзди на пішохода та велосипедиста і зіткнення двох автомобілів. А в суботу – падіння двох дітей із висоти. Також, цієї неділі чоловік спробував застрелитись, однак невдало. Про це повідомляють у броварських екстрених і медичних службах.

Як розповів Валентин Багнюк, керівник Броварської багатопрофільної лікарні, одна 4-річна дівчинка у результаті падіння з висоти отримала розрив селезінки. Сталося це в п’ятницю. А наступного дня 2-річний хлопчик випав із 2-го поверху. Йому пощастило більше: обійшовся забоями, гематомами і саднами. За інформацією ЗМІ, цей випадок помітили під час «Велодня-2019» – по бульв. Незалежності, 16-А.

Окрім того, в неділю відбулась невдала спроба суїциду, додає очільник броварської лікарні. Самогубець вистрілив  із гвинтівки собі в нижню щелепу, куля увійшла у скроню. Травмованого поклали до реанімації.

Зазначимо, в поліції Київщини повідомляють про схожий випадок у Требухові – чоловік вистрілив у себе під час чищення гвинтівки. Зброї у травмованого вдома виявилося більше, і вона не була зареєстрована, вказують правоохоронці. Чи є це той самий випадок, наразі не уточнюють.

Як розповів керівник місцевої екстреної медичної допомоги Максим Іонов, із 5 по 7 червня сталося три ДТП. У середу автівка наїхала на велосипедиста по вул. Героїв Небесної Сотні. А пізнього вечора п’ятниці – на пішохода по бульв. Незалежності. Обидва постраждалих були шпиталізовані. Також у четвер два автомобілі зіткнулися на вул. Марії Лагунової.

Як зазначив Валентин Багнюк, минулого тижня до лікарні надійшло відносно багато амбулаторних пацієнтів із травмами та ранами. Причому 80 % із них були в алкогольному або наркотичному сп’янінні. Зі слів Максима Іонова, загалом «швидку» викликали до 18 осіб, що були під алкоголем, та до 4-х – під наркотиками.

Головне фото – з Інтернету

Джерело: Трибуна Бровари