Суд призначив 8 років в’язниці водієві, який в селі Тарасівка збив дитину і навіть не вийшов з автомобіля

image
12 Червня 2019, 14:11
Поділитися:

Києво-Святошинською місцевою прокуратурою доведено вину водія, який 22 червня 2017 року в селі Тарасівка Києво- Святошинського району здійснив наїзд на 12- річну дівчину, в результаті ДТП вона загинула на місці.

Встановлено, що після смертельного зіткнення засуджений навіть не вийшов із автомобіля щоб надати допомогу дитині. Від удару малолітня дівчина загинула на місці події.

Обвинувачений поводив себе нахабно та постійно ображав родичів дівчинки

Увесь час обвинувачений своєї провини не визнав та на співпрацю із слідством не йшов. Водій – винуватець ДТП не тільки не мав бажання вибачатися перед матір`ю та батьком загиблої дівчинки, але й поводив себе нахабно та постійно ображав родичів дівчинки, а також погрожував журналістам.

Суд погодився з обґрунтованістю доказів вини вказаного водія та підтримав позицію прокуратури про необхідність винесення обвинувального вироку. Таким чином, останнього засуджено до позбавлення волі строком на 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на 3 роки.

Крім цього, суд постановив виплатити батькам загиблої дівчинки по 500 тисяч гривень за моральні збитки.

Раніше Містоінформ писав, що очільника Києво-Святошинського районного осереду партії Європейська Солідарність (БПП “Солідарність”) судять за шахрайство, а Києво-Святошинська влада планує використати виборчі “сітки” БПП.

Джерело: МИСТОИНФОРМ