Вимога звільнити Авакова була виключно політичною – Василь Вовк

image
12 Червня 2019, 01:53
Поділитися:

Відставка міністра МВС Арсена Авакова, яку вимагали люди (після трагічного вбивства 5-річного хлопчика поліцейськими у Переяслав-Хмельницькому – Ред.), має виключно політичну складову, але аж ніяк не професійну.

Таку думку в ефірі програми «Київ LIVE» телеканалу «Київ» висловив генерал-майор СБУ, експерт з питань державної безпеки Василь Вовк.  

«Міністр керує багатьма структурами і однозначно не може відповідати на особовий склад поліцейських міста чи області, але  прикро, що жоден керівник, і включно з міністром, не визнав помилки і не пояснив, як виправить чи відкорегує свою роботу», – зазначив Василь Вовк.

Нагадаємо,31 травня у Переяслав-Хмельницькому поліцейські Іван Приходько та Володимир Петровець взялися пристрілювати по банках дрібнокаліберну мисливську гвинтівку у приватному кварталі Переяслава-Хмельницького. Одна із куль влучила у малюка, який гуляв із іншими дітьми за кілька десятків метрів. Поранення і кулю у голові хлопчика виявили тільки в лікарні через кілька годин. 3 червня хлопчик помер не приходячи до тями.

Того ж дня під стінами МВС відбулася акція, учасники якої вимагали відставки Міністра Арсена Авакова.

Читайте також: Звільнили підозрюваних у вбивстві хлопчика поліцейських

Читайте також: У Переяславі-Хмельницькому поховали 5-річного Кирила Тлялова

Джерело: Новини — Київ TV — Київ TV