Спорт і спортсмени Миронівської громади

image
10 Червня 2019, 22:07
Поділитися:

Вчора, за підтримки Миронівської міської ради, на міському стадіоні відбувся пам’ятний турнір серед дітей 2011-2012р.н. на честь тренера-викладача Миронівської ДЮСШ Вячеслава Михайловича Пугіна. З відкриттям турніру юних спортсменів привітав міський голова В.М.Савенко. Він сказав, що влада міста завжди особливу увагу приділяє фізичному розвитку підростаючого покоління. Також побажав спортивних злетів та успіхів усім, хто завітав на змагання.
Ні наполегливе сонце, ані рясний дощ не завадили футболістам Миронівської дитячо-юнацької спортивної школи посісти перше місце, яке вони з рахунком 5:3 вибороли у фінальному матчі з командою ДЮСШ (Кагарлик). Третє місце вибороли футболісти 2011 р.н. ДЮСШ-1 (Київ), четверте – за ФК “Зміна” з Білої Церкви. П’яте та шосте зайняли, відповідно, команди ДЮСШ 2012 р.н. (Київ) та ФК ім. В.Сосніхіна (Київ).
Кращими гравцями команд стали: Арсеній Лісовенко – ФК “Зміна”, Нікіта Борисов – ДЮСШ – 1 (Київ), Нікіта Романченко – ФК ім. В.Сосніхіна, Олександр Кир’янов – ДЮСШ – 1, Роман Яременко – ДЮСШ (Миронівка), Євген Шандренко ДЮСШ (Кагарлик). Кращим бомбардиром турніру визначено Анатолія Купріна. Гості міста були задоволені проведеним турніром. Вони зауважили, що з нетерпінням чекатимуть на нові запрошення до Миронівки.
Учасники змагань нагороджені грамотами, медалями, пам’ятними статуетками та кубками.

А сьогодні, 10 червня, секретар Миронівської міської ради Андрій Григорович Скидан (голова Миронівського осередку УКРОП), зустрівся з юними спортсменами Миронівської громади та вручив їм грошові нагороди від голови Київської обласної організації партії Володимира Боднаря .
Андрій Григорович відзначив представника Миронівської школи греко-римської боротьби 15-річного Артема Хутька, котрий нещодавно виборов звання чемпіона України, отримавши золоту медаль “чемпіонату України U-15” та переможця “Всеукраїнських ігор з єдиноборств серед школярів Combat Games-2019” 14-річного Романа Яценка.
“Приємно, що Миронівщину успішно представляють на всеукраїнських та міжнародних змаганнях юні спортсмени. Прагнення громади до здорового та активного життя заслуговує на нашу повагу, увагу та підтримку. Адже наші юні успішні спортсмени це майбутнє нашої громади, фундамент відродження та розвитку спорту в маленьких містечках України. Тож  до нових успіхів та перемог! Так тримати», – зазначив Андрій Скидан.

Джерело: Громада Миронівщини