Броварський ФК «Юніон» на стадіоні «Спартак» громить команду «Арсенал» – 6:0 (ВІДЕО)

image
10 Червня 2019, 18:36
Поділитися:

В суботу, 08.06.2019 року відбулись матчі в рамках IV туру чемпіонату Броварського району серед команд I ліги.
В м. Бровари на стадіоні «Спартак» броварський ФК «Юніон» приймав команду «Арсенал» з с. Красилівка. В цьому році навесні ці команди зустрічались вже у передсезонному товариському матчі. Тоді красилівчани святкували мінімальну перемогу 0:1.
Саме тому матч обіцяв бути «гарячим» та принциповим.
Судила матч «Юніон» – «Арсенал» бригада арбітрів з с. Тарасівка на чолі з Дмитром Вакуленком.

 
Матч розпочався жваво, відразу броварські футболісти взяли ігрову та територіальну ініціативу «в свої ноги» та намагалися забити швидкий гол. Як то кажуть, «якщо сильно захотіти, можна в космос полетіти», тому гравці ФК «Юніон» підтвердили свою перевагу голом. На 18-й хвилині матчу після передачі Дениса Наумчака форвард команди «Юніон» Леонід Акопов відкриває рахунок у цій грі.
Не дивлячись на домінування на полі броварської команди, гравці «Арсеналу» намагалися загострити гру у штрафному майданчику броварчан, але помилки при передачах заважали реалізувати їх наміри зрівняти рахунок.

 
Натомість «Юніон» не збавляв тиску на ворота красилівської команди, активні дії гравців та їх вдалі флангові проходи принесли свої плоди. На останній хвилині першого тайму молодий гравець ФК «Юніон» Олександр Степанюк подвоює рахунок матчу.
По грі та моментам гравці «Юніона» мали велику перевагу. Реалізуй хоча б половину моментів, броварчани могли б спокійно вирішувати гру в першому таймі. Також в деяких моментах помилялися і бокові судді матчу, які безпідставно «оффсайдили» гравців «Юніона».
Тож свисток головного арбітру матчу Дмитра Вакуленка сповіщає про закінчення першого тайму з рахунком 2:0 на користь команди Руслана Семенця.
З початком другого тайму сценарій гри не змінився, броварчани продовжували створювати тиск на ворота ФК «Арсенал», що змушувало красилівчан порушувати правила гри. На 53-й хвилині матчу одне з таких порушень закінчилось штрафним ударом, який шикарно під перекладину у праву «дев’ятку» реалізував півзахисник «Юніона» Іван Откидач.
Комфортна перевага броварчан не зменшувала накалу гри, індивідуальні майстерські дії на правому фланзі броварчанина Олександра Степанюка увінчались успіхом. На 63-й хвилині Олександр пройшовши декількох гравців «Арсеналу» прекрасним ударом вчетверте змушує голкіпера з с. Красилівка діставати м’яч зі своїх воріт. Дубль «юніонівця» Олександра Степанюка та рахунок 4:0 на користь ФК «Юніон».

 
Такий рахунок дозволив президенту та тренеру команди «Юніон» Руслану Семенцю награти запасних гравців, тим самим дати можливість відпочити деяким основним футболістам своєї команди. Пішли заміни, які дещо змінили тактику гри, але не змінили наміру забивати якомога більше голів та вирівняти негативну різницю забитих/пропущених м’ячів у турнірній таблиці чемпіонату.

Вболівальники, які протягом матчу вболівали за броварчан чекали на п’ятий гол. Чекали недовго. Подарував його для них Леонід Акопов, другий гравець броварської команди, який зумів в цьому матчі оформити дубль.
Ну і жирну крапку в цьому матчі поставив гравець, якого Руслан Семенець в другому таймі випустив на заміну. На останній хвилині гри Валентин Паневін не сильним, але більярдно точним ударом нокаутує гравців з с. Красилівка та робить рахунок 6:0 на користь ФК «Юніон». Саме такий рахунок своїм свистком фіксує головний арбітр матчу Дмитро Вакуленко.

 
Хочеться зазначити, що цей матч зацікавив голову федерації футболу м. Бровари Миколу Логвіна, який майже всю гру на кромці поля вболівав за броварчан, та депутата Броварської районної ради Романа Шибіко, який вболівав за команду «Арсенал».
Ця перемога дала можливість ФК «Юніон» піднятись в турнірній таблиці з шостого на п’яте місце. Натомість ФК «Арсенал» одноосібно очолив «підвал» чемпіонату. Після 4-х турів красилівчани не зуміли награти бодай одне очко.

Паралельно з цим матчем пройшли ще три матчі чемпіонату Броварщини у першій лізі. ФК «Богданівка» на виїзді долає команду «Рудня» з рахунком 2:3 та вчетверте святкує свою перемогу. З стовідсотковим результатом богданівці продовжують очолювати турнірну таблицю. Гравці ФК «Рудня» втратили свою бронзову позицію та опустились на четверте місце чемпіонату.
Неочікуваним був результат у матчі між ФК «Літки» та ФК «Димерка», який закінчився перемогою команди з с. Літки. Перша перемога літківчан, перші три очки та передостаннє місце в чемпіонаті. команда з смт Велика Димерка після поразки опустилась на шосте місце. А ось команда з с. Плоске «Селтік» на своєму полі не змогла здолати «Альтернативу» з с. Шевченкове. Рахунок цієї гри 1:3 на користь «Альтернативи» дав змогу їй піднятись їй аж на дві сходинки в турнірній таблиці та зайняти срібну позицію чемпіонату. Футболісти з Плоского закріпилися на третьому місці.


Наступні матчі в рамках вже V туру планувалось провести у неділю, 16-го червня. Але старт Кубку Броварського району з футболу, який почнеться цими вихідними, трішки підкорегує розклад чемпіонату Броварщини. Все вирішиться на засіданні федерації футболу у вівторок 11-го червня.

ФК «Юніон» на майже рідному футбольному полі «Локомотив-Арени», що в с. Шевченкове, намагатиметься не втратити очки у матчі з місцевою «Альтернативою». В с. Богданівка відбудеться матч між ФК «Богданівка» та ФК «Селтік». ФК «Димерка» у себе вдома буде приймати своїх географічних сусідів з с. Рудня. Ну і битва аутсайдерів у с. Красилівка між місцевим «Арсеналом» та ФК «Літки» та можливість заробити красилівчанам перші очки чемпіонату Броварського р-ну з футболу серед команд I ліги.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed