Смерть через цигарки, падіння дитини з вікна, недосамогубство та жертва річки Десна. Як пройшли вихідні на Броварщині

image
10 Червня 2019, 17:31
Поділитися:

Минулі вихідні на Броварщині запам’ятались деякими надзвичайними ситуаціями, в яких постраждали мешканці Броварів та Броварського району.
08.06.2019 року в с. Рожни місцевий хлопчик 2005 року народження Сердюшкін Олександр пішов купатись на р. Десна та потонув. За інформацією Броварського відділу поліції, тіло хлопця досі шукають.
Тому хочеться наголосити батькам, щоб контролювали своїх дітей, самих не підпускали до водойм, а тим паче таких небезпечних, як Десна.

В с. Требухів, місцевий 52-річний мешканець потрапив до Броварської центральної районної лікарні з вогнепальним пораненням обличчя. Лікарі відразу сповістили про пацієнта броварську поліцію. Як розповіла родичка потерпілого, чоловік мав намір покінчити життя самогубством та здійснив в себе постріл з травматичної рушниці.

08.06.2019 року під час сімейно-спортивного заходу «Велодень-2019» бригада швидкої медичної допомоги, яка патрулювала по місту, стала свідком падіння дитини з вікна другого поверху по вул. Незалежності, 16А. Як виявилось, маленькому хлопчику не виповнилось і двох рочків. Дитина з політравмами добравлена до реанімаційного відділення Броварської центральної районної лікарні. Поліцією відкрито кримінальне провадження по статті 166 ККУ (Злісне невиконання батьками, опікунами чи піклувальниками встановлених законом обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування, що спричинило тяжкі наслідки,- карається обмеженням волі на строк від двох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк).

А в смт Велика Димерка місцевий мешканець 1984 року народження, що проживав по вул. Промислов в станні алкогольного сп’яніння заснув з цигаркою у себе в ліжку. Внаслідок чого зайнявся матрац. Через значне задимлення чоловік отруївся чадним газом та помер. Рятувальники ліквідували незначне загоряння. Зі слів матері та брата загиблого, постраждалий чоловік зловживав оковитою та неодноразово засинав з цигаркою в роті, неодноразово навідувались гасити вогонь в ліжку і рятувальники. Нажаль цього разу написа на пачці цигарок «Паління вбиває» виявився пророчим.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed