600 дітей Солом’янки відпочивають у шкільних таборах

image
7 Червня 2019, 13:02
Поділитися:

З початком літа у Солом’янському районі міста відкрили 8 таборів відпочинку на базах шкіл.  Про це інформує Солом’янська РДА.

На відпочинок відправились учні школи №12, гімназії №13, гімназії №43, навчально-виховного комплексу “Ерудит”, школи №174, гімназії №177, школи “Надія”, школи №310.

У Солом’янському районі в школі №177 днями відкрили табір відпочинку, який прийняв школярів молодших класів. У таборі відпочинку з денним перебуванням для дітей організували руханки, майстер-класи, різнопрофільні гуртки, вікторини і конкурси, – зазначають у адміністрації.

Шість з 8 таборів працюватимуть з 3 по 27 червня. На початок літа понад 600 дітей Солом’янки відвідують табори відпочинку з денним перебуванням. 

Кошторис на одну дитину становить 979 грн. Однак діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з особливими освітніми потребами, діти із сімей, які отримують соціальну допомогу та діти, чиї батьки є учасниками АТО або ж киянами-героями Небесної Сотні мають право відпочивати на безоплатній основі.

Слідкуйте за актуальними новинами на наших каналах у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ