В Броварах на Торгмаші відбулось відкриття нового спортивного майданчика

image
6 Червня 2019, 19:22
Поділитися:

Сьогодні, 6 червня, відбулось офіційне відкриття спортивного майданчика по вулиці  Олега Онікієнка з футбольним полем  зі штучним покриттям та майданчика з тренажерами.

Привітати юних футболістів завітали секретар Броварської міської ради Петро Бабич, начальник управління фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації Сергій Тимофєєв, радник  Броварського міського голови Григорій Голубовський, представники депутатського корпусу, заступник начальника відділу фізичної культури і спорту Михайло Доценко, керівники Федерації футболу міста Бровари, вихованці відділення футболу Дитячої юнацької спортивної школи управління освіти і науки Броварської міської ради. 

 

Вітання почесних гостей, подарунки юним футболістам, м’ячі, які стануть у пригоді під час тренувань, а на завершення товариські матчі між ними, в яких не було переможців, а перемогла – дружба!

 

Журналістам «At Brovary» вдалося поспілкуватися з депутатом Броварської міської ради Борисом Дудком, який наголосив, що даний майданчик замикатись не буде (так як закриваються подібні майданчики на Торгмаші біля другої школи та гімназії ім. Олійника), а буде доступний для молоді цілодобово. Інше питання підтримувати спортмайданчик постійно в належному стані та остерігатись приходів вандалів. На це Борис Дудко відповів, що хоче ще зробити освітлення та поставити камери відеоспостереження, сигнал з яких буде йти на працівників охорони.

Відео: ІА «Погляд. Бровари»

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed