Як досягти успіху в будь-якій кар’єрі: Google запустив безкоштовні онлайн-курси

image
6 Червня 2019, 18:39
Поділитися:

На своїй платформі Digital Workshop, Google запускає одразу чотири нових освітніх модулі. Вони доступні в 64 країнах, у тому числі, і в Україні. Державною мовою. 

Як повідомляє Google, нові курси присвячені кар’єрним навичкам: комунікації, мотивації, здібностям впливати на інших та приймати рішення в складних умовах. Ці навички надзвичайно важливі для досягнення успіху в будь-якій кар’єрі, і, за даними останнього дослідження від World Economic Forum, саме ці навички зараз так цінують роботодавці.

Отже, серед нових безкоштовних онлайн-курсів на платформі Google Digital Workshop з’явилися наступні:

мистецтво публічних виступів: навчіться, як продумати та провести презентацію, щоб захопити увагу своїх слухачів;
як ділитися ідеями за допомогою історій і візуалізацій: ідеї стають потужнішими, якщо ними поділитися. Цей курс допоможе познайомитися з простими інструментами, такими як асоціативні карти, історії тощо, які допоможуть вам зацікавити людей своїми ідеями;
вступ до ділового спілкування: дізнайтеся, як створювати прості, зрозумілі й добре структуровані листи, презентації або звіти;
ефективне налагодження зв’язків: уміння налагоджувати зв’язки – ключ до успіху в будь-якій діяльності: воно допоможе розвивати бізнес, знайти роботу або прискорити кар’єрне зростання. Цей курс познайомить із принципами створення мережі контактів і допоможе створити свій власний професійний бренд.

Кожен курс – це 4-5 уроків по 15-35 хвилин кожний. Усім зацікавленим рекомендують проходити їх послідовно, попередньо зареєструватися на платформі Digital Workshop.

Користувачі, які успішно закінчать курси, отримують сертифікат від Google Digital Workshop, акредитований The Open University (найбільшим університетом відкритої освіти Великобританії, один із провідних закладів освіти та світовий лідер дистанційного навчання) та IAB Europe.

У Google вважають, що сертифікат про проходження курсів у майбутньому допоможе користувачам у пошуках роботи.

Джерело: Трибуна Бровари