«Погані дороги рідко стають причиною ДТП. Українців вбивають гарні дороги» – Владислав Антонов

image
4 Червня 2019, 20:29
Поділитися:

«Погані дороги дуже рідко стають причиною серйозних аварій з потерпілими і загиблими. Українців вбивають гарні дороги, адже першопричина всіх бід – низька культура водіїв та нехтування правилами»

Про це в ефірі програми «Київ LIVE» телеканалу «Київ» заявив засновник Інтернет порталу dtp.kiev.ua Владислав Антонов.

«Тисячі автівок псують колеса, ходову частину, люди втрачають гроші на шиномонтажах, але рідко потрапляють у серйозні аварії. Треба зважати, що якщо людина їде зі швидкістю 50 км/год і десь на зайвий сантиметр виступає люк, то нічого страшного не станеться. Якщо ж водій мчиться в зоні ремонтних робіт під знак «40» зі швидкістю 120 км/год, то, звичайно, може зіпсувати колесо, влетіти в кювет, а потім не говорить, що їхав швидко, а нарікає на комунальників, погані дороги, політичних діячів в тому числі й закордонних. Тобто люди завжди  полюбляють перекладати свою вину на когось  іншого», – зазначив Владислав Антонов.

«Загалом аварій через погані дороги дуже мало. Звичайно, бувають випадки, коли людина влетіла в якусь яму, а приїжджають патрульні і складають протокол на ту людину, котра потрапила в халепу. Мовляв: «Ви ж бачили, що яма, вона тут вже три місяці, ви повинні були її об’їхати». Тобто ситуація досить дивна. І все ж українців вбивають саме гарні дороги. Яскравим прикладом є проспект Перемоги, де декілька років як зробили ремонт – перекладали покриття – і там відбулося декілька дуже серйозних аварій через небезпечні маневри та суттєве перевищення швидкості не лише легкового транспорту. Так, без жорсткого контролю якісні дороги вбивають українців», – вважає Владислав Антонов.

Читайте також: У Києві триває реконструкція проспекту Академіка Палладіна (відео)

Читайте також: Масштабна ДТП під Києвом за участю маршруток: багато постраждалих

Джерело: Новини — Київ TV — Київ TV