Стало відомо, хто може стати кандидатом від “Слуги народу” у 95 окрузі

image
4 Червня 2019, 16:50
Поділитися:

Дата публикации: 04 июня 2019.

В соціальній мережі фейсбук знайшовся вірогідний кандидат від політичної партії “Слуга народу” по 95 виборчому округу.

Про амбіції стати народним депутатом заявив одіозний громадський активіст із Ірпеня Київської області – Євген Мельничук. Виходець із Криму, герой багатьох сюжетів та фігурант кримінальних справ хоче висуватися по мажоритарному 95 округу від політичної партії “Слуга народу”. Про це заявив сам Євген Мельничук і запросив підтримати його кандидатуру.

Чим відомий Євген Мельничук?

Він висувався кандидатом у мери Ірпеня під гаслом “Мер не від бізнесу, мер від громади”, але згодом, після того як його затримало СБУ за підозрою у контрабанді бурштину, виявилося, що бізнесом він займається, цей факт він підтвердив особисто.

Євген Мельничук проти Володимира Карплюка

Він послідовно виступав проти діючого на той час мера Володимира Карплюка, для цього Євген Мельничук співпрацював з представниками від політичної партії ВО “Свобода” у Ірпінській міській раді. Згодом його соратник по громадській роботі Сергій Мідін назве Мельничука псевдоактивістом і балаболом. “Від спілкування із такими людьми я втрачаю віру у людей”, – писав Мідін. Певний час Євген Мельничук співпрацював із політичною партією “Сила людей”, але не отримавши там підтримки розірвав зв’язки.

Євген Мельничук – забудовник, який боровся із забудовниками

Відомий Євген Мельничук і системною боротьбою із забудовниками у Ірпінському регіоні. Його партнером у цій справі став місцевий депутат Лаврентій Кухалейшвілі, якого згодом візьмуть на хабарі. Всі будівельні роботи, які намагався зупинити Мельничук успішно продовжувались, згодом з’явилось відео на якому Мельничук керує платним активістом, що зумовило думки про шантаж Мельничуком ряду забудов у Ірпені.

Фіналом стала інформація про те, що сам Євген Мельничук є забудовником. Про це він розповів сам балотуючись кандидатом у депутати на довиборах до Гостомельської селищної ради. Вибори він очікувано програв.

У 2016 році виникає політична партія “Рух Нових сил” Михайла Саакашвілі, сам Саакашвілі декларує своє головне завдання – привести нове покоління в український уряд. Розуміючи, що на хвилі розчарування чинною владою, команда Саакашвілі може бути впевнено підтримана на виборах, бізнесмен Євген Мельничук знову змінює табір і поспішає зайняти місце керівника місцевого Ірпінського осередку. На засіданнях в “Русі Нових сил” саме Євген Мельничук представляє Ірпінь, але в партії, очевидно, досить швидко розібралися хто чого вартий і осередок йому не довірили.

Євген Мельничук – власник “Портал Ірпеня”

Паралельно Євген Мельничук стає співвласником місцевого ірпінського видання “Портал Ірпеня”, яке називає громадським ЗМІ. Сайт “Портал Ірпеня” створений Костянтином Хафізовим, виходцем із Криму і партнером Мельничука, з однією простою метою – спробувати увійти в ділове і політичне життя міста Ірпінь. Згодом, після конфлікту місцевого бізнесмена Олексія Зіневича зі своїм приятелем – мером Ірпеня Володимиром Карплюком, “Портал Ірпеня” стане співпрацювати із Зіневичем розміщуючи джинсу про місцеву владу.

За іронією долі, саме Олексія Зіневича буде звинувачувати Євген Мельничук, коли його затримають на хабарі 7 тис. доларів США разом із депутатом Коцюбинської слищної ради. А “Портал Ірпеня” проігнорує новину про його затримання.

Після другої кримінальної справи Євген Мельничук остаточно втратив довіру громадян та своїх соратників – громадських активістів, для них він став токсичною людиною, яка тягне їх імідж донизу і може перекреслити їх політичне майбутнє. 

Нарешті, у 2019 році Євген Мельничук – можливий кандидат від політичної партії “Суга народу” по 95 одномандатному виборчому округу.

Раніше Містоінформ повідомляв, що ексмер Володимир Карплюк подав до ЦВК документи для реєстрації кандидатом у народні депутати по 95 виборчому округу, кандидатом його зареєстрували.

Джерело: МИСТОИНФОРМ