Багатодітній родині Назаренків зі Святошино місто подарувало мікроавтобус

image
4 Червня 2019, 15:15
Поділитися:

Велика та дружня родина Ігоря та Олени Назаренків для сімейних поїздок отримала у подарунок від міста «залізного коня» Volkswagen Phaeton. Про це інформує Святошинська РДА. 

Два роки тому подружжя взяло на себе велику відповідальність і створило Дитячий будинок сімейного типу родини Назаренків, у якому наразі виховується 6 прийомних дітей віком від 11 до 15 років.

Для вихованців дитячого будинку сімейного типу організували цікаві майстер-класи від педагогів-організаторів ЦСПК «Щасливе дитинство». Діти родини Назаренків щиро раділи сьогодні таким несподіваним подарункам, а також можливості чудово і цікаво провести час, – розповідають в адміністрації.

Міська влада постійно опікується дітьми, що потребують батьківського піклування, та дбає про їхній добробут. Забезпечення дитячих будинків сімейного типу автомобілями є одним із наших основних завдань. У місті функціонує 24 дитячих будинки сімейного типу, де виховуються 177 дітей. Сьогодні усі родини забезпечені авто. З наступного року там, де автомобілі вже у поганому технічному стані, ми їх замінимо, – зазначила Марина Хонда.

Для вручення подарунку до родини завітали заступник Київського міського голови Марина Хонда, начальник служби у справах дітей та сім’ї КМДА Валерій Танцюра та голова Святошинської РДА Володимир Каретко. Окрім машини, депутат Київської міської ради Вікторія Муха вручила батькам подарунковий сертифікат для всієї родини на відвідування торгово-розважального центру «Lavina Mall».

Фото: Святошинська РДА

Використання матеріалів сайту лише з активним посиланням на vechirniy.kyiv.ua

Джерело: Вечірній Київ