Турнір з нагоди відкриття нового стадіону

image
4 Червня 2019, 12:07
Поділитися:

До Міжнародного дня захисту дітей в патріотичній та мальовничій Пустоварівці на Сквирщині цієї сонячної п’ятниці відбувався вже третій рік поспіль відкритий всеукраїнській фестиваль “Ми – діти твої, Україно!»,який своїми патріотичними настроями об’єднує дітлахів з різних куточків нашої держави.

В рамках свята відкривався і новозбудований міні-футбольний стадіон, на відкриття якого завітализаступник голови Київської обласної державної адміністрації В’ячеслав Кучер, начальник управління фізичної культури і спорту Сергій Тимофєєв, голова Сквирської районної державноїадміністрації Василь Галюк, директор ТОВ Агрофірми «Колос» Леонід Центило, голова Пустоварівської сільської ради Микола Скочинський

Будівництво стадіону було здійснено в рамках державної програми «Будівництва футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України», а профінансований за рахунок коштів державного бюджету України та місцевих бюджетів порівну, 50х50.

Зроблена велика справа не тільки для громади села та його майбутнього, а й для всього району. Завдяки спільним зусиллям влади і громади вдалося реалізувати цей проект і створити перший на Сквирщині ігровий спортивний майданчик європейського типу. Вартість споруди складає півтора мільйони гривень.

З нагоди цієї непересічної події було проведено обласний турнір з міні-футболу серед юнаків 2011 року народження, участь в якому взяли команди Сквирської ДЮСШ при МФОК «Старт» – «Оріон» та білоцерківські «Зміна» та «Зміна2». За підсумками захоплюючих перегонів перше місце здобула команда «Зміна», юні сквиряни стали срібними призерами змагань. Команди переможці та призери були нагородженні кубками, медалями та грамотами. В’ячеслав Кучер та Сергій Тимофєєв презентували юним спортсменам футбольні м’ячі та сувеніри від Київської державної адміністрації.

Джерело: Сквира.info