Зеленський повернув Кучму у Мінську групу

image
4 Червня 2019, 11:13
Поділитися:

Другий Президент України Леонід Кучма повертається у Мінську групу щодо врегулювання ситуації на Донбасі.

Про це на брифінгу 3 червня заявив Президент України Володимир Зеленський.

На його думку, переговорний процес має очолювати досвідчена людина.

Володимир Зеленський зазначив, що у групи є конкретні пропозиції, які обговорять уже завтра.

Нагадаємо, раніше Леонід Кучма вже був представником України у перемовинах із врегулювання ситуації на Донбасі. 2 жовтня 2018 року він припинив свою роботу у Тристоронній контактній групі.

«Я зустрічався з нашими партнерами з США, Франції, Германії, з іншими партнерами країн ЄС. Ми обговорювали дуже важливе питання для кожного з нас, для кожного українця – це припинення війни на Донбасі. У нас є спільна позиція – це відновлення наших переговорів у «нормандському форматі». Це і розблокування Мінського процесу», – сказав Володимир Зеленський.

Як зазначив Леонід Кучма, він не міг не погодитися з такою пропозицією, бо дійсно Україна переживає нелегкі часи в своїй історії.

«Я завжди звик у своєму житті приймати рішення, виконувати і відповідати. І сьогоднішня зустріч показує, що у мене є така можливість у тій групі, яка створена, – зробити свій внесок», – сказав Леонід Кучма.

Читайте також: Стаття про «незаконне збагачення» була найпростішим способом притягнути посадовців до відповідальності – Олександра Дрік

Читайте також: Нові та реконструйовані станції столичного метро облаштовуватимуть туалетами

Джерело: Новини — Київ TV — Київ TV