В Ірпені Київської області розшукують неповнолітню

image
4 Червня 2019, 11:03
Поділитися:

Про зниклу повідомляється на сторінці розшуку дітей Головного управління Національної поліції у Київській області у соціальній мережі фейсбук.

Ірпінським відділом поліції розшукується неповнолітня ЧЕРВІНСЬКА ВЕРОНІКА ВОЛОДИМИРІВНА, 15 років, яка 25.05.2019 близько 16:00 залишила місце проживання, що по вул. Єрощенка, 12, в м. Ірпінь та наразі її місцезнаходження невідоме. На зв’язок з рідними не виходить.

ПРИКМЕТИ: на вигляд 15-16 років, зріст 172 см, худорлявої статури, волосся світле (тоноване в попелястий колір), очі блакитні, фарбує в темний колір брови та стрілки на повіках. На правому зап’ясті руки має татуювання у вигляді двох паралельних ліній довжиною близько 0,5 см.

ОДЯГНЕНА: світла футболка, темні джинси, білі кросівки. При собі мала рюкзак сріблястого кольору з чорними написами.

При наявності будь-якої інформації щодо можливого місця знаходження дівчини, повідомляти за номером спецлінії поліції “102” або 04597 6-13-35 (чергова частина Ірпінського відділу поліції).

Раніше Містоінформ писав, що ГО “Стоп корупції”, яке знімало сюжети про Ірпінь, виключено з Глобальної мережі журналістів розслідувачів.

Джерело: МИСТОИНФОРМ