Суд поновив на посаді сільського голову Копилова Київської області

image
4 Червня 2019, 10:34
Поділитися:

Чижевську Раїсу Василівну поновили  на посаді, відповідне рішення суду про поновлення сільського голови на посаді опинилося у розпорядженні Містоінформ.

3 червня 2019 року Макарівський районний суд Київської області виніс рішення про поновлення Чижевської Раїси Василівни на посаді голови Копилівської сільської ради. Таке рішення стало результатом розгляду адміністративної справи за позовом Чижевської Раїси Василівни до Копилівської сільської ради Макарівського району Київської області та до секретаря Копилівської сільської ради про визнання незаконним та скасування рішення Копилівської сільської ради.

Зокрема, суд вирішив визнати незаконним та скасувати рішення ХІІІ сесії VII скликання від 28.01.2017 року “Про дострокове припинення повноважень голови Копилівської сільської ради” та поновити на посаді сільського голови Чижевську Раїсу Василівну починаючи з 29.01.2017 року. Суд вирішив також стягнути на користь позивача з Копилівської сільської ради Макарівського району втрачений заробіток за час вимушеного прогулу з 30.01.2017 року по 03.06.2019 року. До останнього часу виконуючим обов’язки голови Копилівської сільської ради був Крижевський Володимир Васильович, ця посада й досі зазаначена на його сторінці на фейсбук.

Раніше Містоінформ писав, що Руслан Сольвар може не отримати мандат від 91 виборчого округу на позачергових виборах до парламенту.

Джерело: МИСТОИНФОРМ