День захисту дітей: як це було в Броварах. ФОТО

image
3 Червня 2019, 21:41
Поділитися:

1 червня у парку «Перемога» відбулося святкування Дня захисту дітей. Цього разу в програмі святкування, окрім виступів художніх колективів та показових спортивних змагань,  був парад домашніх улюбленців та їхніх  власників у єдиному образі, розважальна програма «Хто зверху», показ модної колекції «Гелексі», а також фінал дитячого шоу «Харизма». І вже традиційно свято не обійшлось без благодійного ярмарку на підтримку онкохворих броварчан.

Після урочистого відкриття фестивалю «БРОшки», першою подією став парад домашніх улюбленців та їхніх власників у єдиному стилі. На жаль, в параді взяло участь лише дві сім’ї зі своїми собаками, але публіка все рівно була у захопленні: така подія в Броварах уперше. Учасники заходу отримали сертифікати від спонсорів на відвідування домашніми улюбленцями СПА-процедур у місцевому салоні грумінгу.

Учасники параду «На стилі»

Після параду розпочалися виступи хореографічних колективів Броварського навчально-виховного об’єднання, ДЕНЦ «Камелія», НХМ «Мальва», тощо.

Колектив БНВО готується до виступів

Учасники танцювального шоу

Одночасно в парку проходили спортивні змагання та показові виступи.

Змагання з хортингу

Змагання з настільного тенісу

Показовий виступ студії танців на пілоні

Великою популярністю користувалися фотозони.

Фотозони в парку “Перемога”

 Окрім танців на головній сцені, в парку були й інші локації для танцювальних змагань.

Командні спортивні танці

У центрі парку розмістився традиційний благодійний ярмарок товарів хенд-мейд, завдяки якому для підопічних Благодійного фонду допомоги онкохворим «Інна» вдалося зібрати 11 702,0 грн.

Учасниця благодійного ярмарку

Волонтери та активісти окремо збирали кошти на лікування онкохворої броварчанки Карини Личак.

Активістка та волонтерка Аліна Гордієнко та Каріна Личак

Далі на головній сцені відбувся квест «Кмітливий БРОшка» та відбулося нагородження команд.

Нагородження учасників квесту

Розважальна гра «Хто зверху», ведучими якої були Вікторія Кривенчук та Максим Забаштанський, викликала у глядачів шквал емоцій: фани завзято вболівали за свої команди. Спритнішими та кмітливішими виявилися дівчата.

Учасники шоу та ведучі

Фан-зона шоу

Свято продовжилося показом модної колекції «Гелексі» від юної дизайнерки Таї Старостюк. Юні моделі гідно представляли колекцію одягу на «космічну тематику» та викликали щире захоплення. По закінченні показу, наймолодша дизайнерка виконала пісню, здивувавши багатогранністю свого  таланту.

Моделі демонструють колекцію «космічного вбрання»

Далі розпочався фінал шоу «Харизма». Ведуча Вікторія Кривенчук підкреслила, що організатори шоу не ставили за мету оцінювати таланти дітей, а лише давали можливість розкрити свою особистість. Для цього з дітьми провели інтерв’ю, де вони відповіли на багато «відкритих запитань». Саме там учасники «Харизми» могли проявити фантазію та підкреслити свою особистість. Тому шоу не закінчиться «одним призером», а усі, хто вийшов у фінал, уже переможці. Також організатори підкреслили, що шоу буде щорічним, позаяк талановитих дітей в Броварах дуже  багато.

Хоча до фіналу увійшло 6-ро дітей, шоу відкрив «спеціальний гість» – Геннадій Свєтлаков разом зі своєю подругою Вікторією. Геннадій був учасником першого етапу шоу «Харизма» та вразив глядачів своїм віршом «Ангел-мама». Геннадій і Вікторія представляли на шоу дітей з інвалідністю, підкреслюючи інклюзивність заходу. Діти показували пантоміму та читали вірш про те, що «особливі діти» також мають таланти. Звісно, цей виступ не залишив байдужим нікого.

Геннадій та Вікторія на сцені шоу «Харизма»

Наймолодша учасниця шоу –  5-річна Василиса Жученко – розказувала байку про щуку, розповідала про заняття танцями та синхронним плаванням. А також повідомила, що за версією одного з авторитетних  журналів входить до 100 найкрасивіших дітей України.

Василиса Жученко декламує байку «Щука»

7-річний Олександр Дяченко займається ушу з 4-х років і вже є золотим і бронзовим призером України, має яскраві спортивні перемоги і за кордоном. Але найбільше мріє про подорож до батьківщини ушу – Китаю. На запитання ведучої: «Що таке харизма?», впевнено відповів, що це – радість, яка дає можливість вигравати перші місця. Насамкінець  Олександр показав номер з ушу – спорту, який дуже популярний у нашому місті.

7-річна Настя Кальнова  танцює, співає, обожнює тварин (брала участь у параді «На стилі»), має неабиякій хист до хімії. Виступ Насті полягав у декламуванні процесу створення слайму у вірші та самому створені «слаймів» – пластичних іграшок-«антистресів». Іграшки  потім роздали вдячним глядачам, які сиділи прямо на сцені.

Настя Кальнова відповідає на запитання ведучої

Станіслав Косач, який у свої 10-ть має розряд із  шахів  та зелений пояс із айкідо, знімається у кіно та веде власний відео-блог, зізнався, що для повного щастя йому не вистачає чотирилапого друга – собаки. А на питання, що є харизмою для нього особисто, відповів – бути природнім.

На сцені Станіслав читав реп про те, як бути блогером та продемонстрував номер із айкідо.

Станіслав читає реп

9-річна Кіра Романенко також має не один талант: не лише володіє голкою та ниткою, робить вироби з фетру, але й пише власні вірші. Причому більшість із них знає напам’ять. На сцені вона читала власний вірш «Із чого пошите життя». Також Кіра дуже полюбляє читати:  книгу про Гарі Поттера прочитала за рік 7 разів!

Єва Прокопенко, якій  9-ть років, займається східними танцями та мріє про свою власну хореографічну студію. На сцені Єва виконала танок «Сіндерелла».

Єва Прокопенко з ведучою

Усі учасники шоу отримали призи.

Учасники шоу отримали призи від спонсорів свята

Свято завершилося дискотекою та гулянням у парку.

Ангеліна Козлова

Фото – Микола Кожемяко, Ангеліна Козлова

Джерело: Трибуна Бровари