У Київській області відкрився новий Молодіжний простір

У Київській області відкрився новий Молодіжний простір
12 Жовтня 2022, 17:18
Поділитися:

У Згурівській територіальній громаді, що на Київщині, відкрився Молодіжний простір. Про це повідомили в Управлінні молоді та спорту Київської обласної військової адміністрації.

Наразі в регіоні функціонує мережа з 18-ти діючих молодіжних центрів та хабів усіх форм власності. До неї входять як центральні установи по роботі з молоддю в області, так і локального рівня.

Це хаби і простори, створені на базі будинків культури або бібліотек, в межах діяльності громадських організацій та ініціативних груп, а також заклади, організовані юридичними особами у форматі комунальних установ.

Молодіжні центри та простори є осередками практичної роботи з молоддю. Це установи, що сприяють розвитку молодих людей, громадянській освіті, популяризації здорового способу життя, волонтерства, молодіжному підприємництву, підвищенню рівня мобільності, соціальної згуртованості молоді тощо.

Їхні напрями роботи формуються відповідно до потреб та інтересів молодих людей конкретного регіону, району, населеного пункту або громади.

Джерело: Київська обласна військова адміністрація