Броварщина відзначає Міжнародний День захисту дітей

image
3 Червня 2019, 13:24
Поділитися:

Дитинство – найпрекрасніша мить нашого життя, це – пора сподівань та здійснення мрій. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов’язок батьків, суспільства та держави. Врешті-решт, саме для цього всі ми живемо та працюємо.

Зігріваючи теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуєм достойних українців, які неодмінно стануть гордістю держави. 

 

Так, 31 травня 2019 року в с. Літки, що на Броварщині, відбувся районний захід, присвячений Дню захисту дітей. Про це повідомляє офіційний сайт Броварської районної ради.

В урочистостях взяли участь: заступник голови Броварської районної державної адміністрації О. Юрченко, заступник голови Броварської районної ради А. Гоголіна, голова Літківської сільської ради І. Андріяш, працівники відділу освіти та культури райдержадміністрації, вчителі, батьки та діти.

  

Ольга Борисівна у своєму виступі зазначила, що діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє Броварського району і всієї України. Саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля.

Тому наше основне завдання – виховати своїх дітей розумними, порядними, добрими, з щедрою та гармонійною душею, впевненими в собі. А ще – прищепити їм палку любов до знань, рідної Батьківщини, мови та культури. 
Саме тому і районна влада постійно дбає про всебічний розвиток та здібності дітей, забезпечує належний рівень виховання і дотримання прав дитинства.
Заступник голови побажала молодому поколінню Броварщини яскравих та незабутніх років дитинства, більше щирих усмішок, приємних несподіванок долі, веселих та надійних друзів.
 

В ході проведення свята з дітьми проводили роботу такі локації: 

«Острів чарівних художників»

  

«Острів спортивних чудес»

 

«Патріот»

 

 

«Мистецький простір «ART KIDS LEND»

  

 

Святкову локацію організували працівники Броварського відділу поліції, де дітки мали змогу продемонструвати знання правил дорожнього руху, дорожніх знаків та наочно застосували їх на практиці.

Всі охочі мали змогу прийняти участь у конкурсі малюнку на асфальті, рухливих іграх, спортивних естафетах, безкоштовній фотосесії, аквагримі та пройти різні майстер-класи і разом з тим отримати естетичну насолоду від виступів найкращих творчих колективів Броварщини.

  

Всі учасники та переможці конкурсів отримали солодощі, морозиво, солодкі напої та подарунки від організаторів свята.

 

 

 

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed