Броварський мер розповів про реконструкцію спорткомплексу «Світлотехнік» та відкриття нового спортивного майданчика на Торгмаші

image
1 Червня 2019, 08:22
Поділитися:

В Броварах запланована реконструкція будівлі спорткомплексу «Світлотехнік», що на Торгмаші по вул. Броварської Сотні. Про це на своїй сторінці у соцмережі розповів міський голова м. Бровари Ігор Сапожко.

– Сьогодні також відбулось кілька подій, пов’язаних зі спортивним життям нашого міста. 
Багато хто з вас знає наш спортивний комплекс «Світлотехнік». Зараз тут активно тренуються вихованці Дитячо-юнацької спортивної школи з ушу та єдиноборств. На жаль, комплекс був в неналежному вигляді. Тому вирішено на цьому об’єкті провести реконструкцію. 

 
Взяв участь в першій виїзній нараді. 
Після реконструкції комплекс матиме оновлений сучасний вигляд. Вже обговорено початок робіт, деякі фінансові моменти, адже на реконструкцію виділено тільки частину коштів, якої вистачить на внутрішні та частково зовнішні роботи в приміщенні. 

 
По закінченні цих робіт буде проведено реконструкцію та благоустрій прилеглої території. Найближчим часом підрядник розробить графік проведення робіт, відповідно до якого будемо виносити на сесію міської ради питання щодо виділення додаткових коштів. 
Дуже сподіваюсь, що все проходитиме, як заплановано, хотілось би до кінця року закінчити реконструкцію. 

 
Також встиг відвідати новий спортивний майданчик на Торгмаші, що за адресою вул.Олега Онікієнка, 8, де практично закінчено облаштування сучасного поля зі штучним покриттям для активного відпочинку дітей та молоді. 
Залишились роботи з благоустрою і з наступного тижня майданчик готовий зустріти шанувальників спорту, –
пише мер Броварів.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed