В Україні створюють каталог технологічних компаній маркетингової галузі

image
31 Травня 2019, 19:27
Поділитися:

Інноваційний парк UNIT.City разом із партнерами, Інтернет Асоціацією України – ІнАУ та Center42 – проводить “перепис” MarTech-компаній України – технологічних компаній зі сфери маркетингу. Учасників ринку закликають взяти участь в опитуванні та приєднатися до проекту. Проаналізувавши ситуацію у галузі, ініціатори опублікують перший каталог українських продуктових компаній “MarTech. Made in Ukraine”.

Про це повідомляє прес-служба інноваційного парку UNIT.City.

– У дослідження індустрії маркетингових технологій занурились Інтернет Асоціація України – ІнАУ, UNIT.City та Center42. Ми проаналізуємо ситуацію на ринку та опублікуємо перший каталог українських продуктових компаній MarTech. Made in Ukraine, – говориться у повідомленні інноваційного парку на сторінці у Facebook.

За інформацією UNIT.City, опитування проводиться для компаній, які працюють у таких сферах як: рекламні технології, робота з контентом, управління стосунками з клієнтами, автоматизація продажів, робота з маркетинговими даними та менеджмент процесів.

Заповнивши анкету, компанія отримає можливість потрапити в огляд martech індустрії за 2019 рік, який увесь наступний рік будуть бачити потенційні клієнти та партнери з України та з-за кордону.

– Шукаємо MarTech компанії. Додавай свою до 5 червня! – закликає UNIT.City учасників ринку.

Нагадаємо, у Києві на базі інноваційного парку UnitCity, проходить другий Національний оборонний Хакатон – змагання програмістів, які відбуваються за стандартами НАТО.

Важливі новини та перевірена інформація в Telegram і Facebook.

Джерело: Вечірній Київ