На яких вулицях столиці міняють освітлення: список

image
31 Травня 2019, 12:06
Поділитися:

КП «Київміськсвітло» проводить роботи з відновлення освітлення. У таких районах, як Дарницький, Голосіївський, Дніпровський та Солом’янський виконується вагома частина всіх робіт КП, адже зовнішнє освітлення тут застаріле, лінії електромереж потребують замін та оновлення, а зовнішнє освітлення прибудинкових територій за деякими адресами взагалі відсутнє. Про це повідомили у комунальному підприємстві.

На 2019 рік в бюджеті столиці передбачено понад 700 млн грн. на роботи з капітального ремонту мереж зовнішнього освітлення.

 Кошти підприємством будуть спрямовані на капітальний ремонт зовнішнього освітлення 151-го об’єкта для заміни ртутних та натрієвих ламп на сучасне та енергоефективне LED-освітлення вулиць, прибудинкових територій, парків, скверів, тощо.

– Модернізація освітлення доріг – один із способів убезпечити рух. На кількість і частоту ДТП незмінно впливають надійність дорожнього полотна, кількість і організація розмітки та якість освітлення. Освітлення у багатьох районах столиці вже зношене та застаріле. Тому, ми прикладаємо максимум зусиль для того, щоб зовнішнє освітлення Києва відповідало усім світовим стандартам, було енергоефективне та функціональне, – зазначив директор КП «Київміськсвітло» Володимир Куценко.

Роботи вже розпочато за такими адресами:

вул. Івана Гонти;
вул. Академіка Булаховського;
вул. Ірпінська;
вул. Верхньоключова;
вул. Деснянська;
вул. Кільцева;
вул. Козелецька;
вул. Львівська;
вул. Металістів;
вул. Постова;
вул. Бориспільська;
вул. Дмитра Луценка;
вул. Багговутівська;
вул. Нагірна;
вул. Олександрівська;
Труханів острів;
проспект Оболонський.

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Джерело: Вечірній Київ