Переможниця «Голосу Країни» Олена Луценко розповіла про музичну кар’єру та особисте життя

image
30 Травня 2019, 15:18
Поділитися:

Після перемоги в проекті «Голос країни 8» співачка займається своєю сольною кар’єрою і багато гастролює. Як склалося життя Олени і чим вона живе і займається зараз дізнавалися журналісти kp.ua.

– Олена, в минулому році в якості призу за перемогу в «Голосі країни» ви отримали квартиру в Києві. Зараз в ній проживаєте?

– Мені часто задають це питання. Поки що не закінчила ремонт, адже доводиться вкладати чимало коштів. В основному проживаю в Білій Церкві. Я дуже прив’язана до сім’ї. Мені стає сумно, коли не бачу своїх батьків.

– Чи з’явився у вас продюсер?

– Так, Оксана Михайленко, яка також продюсує групу MAD HEADS. Я рада, що познайомилася з нею після шоу. Адже сама я не змогла б пробивати собі дорогу в шоу-бізнес. Це дуже складно!

– Чи готові до експериментів в музиці? Адже в основному ви виконуєте ліричні композиції…

– Я буду експериментувати, адже так цікавіше. Тим більше я молода, мені потрібно пробувати нові напрямки в музиці. Просто глядачі бачать мене в такому образі, і мені тепер складно від нього відійти. Одного разу в Інстаграм виклала знімок, на якому у мене нафарбовані губи яскравою помадою. Після цього фото почали говорити, що я накачала губи. Щоб почати експериментувати, мені потрібно пройти непростий шлях.

– Ви говорили, що перед виходом на сцену дуже сильно переживаєте. Чи вдалося перебороти страх публічних виступів?

– Так. Потрібно самому себе заспокоювати. Тільки з досвідом прийде розуміння, що хвилювання – це твій ворог. Адже те, що ти хочеш показати не сцені – ти не покажеш. Простіше не хвилюватися, а просто залишитися наодинці з піснею.

– Хто ваша аудиторія?

– В основному на мої концерти приходять люди старшого віку. Я співаю пісні не в стилі «Охрана-отмена», хоча мені цей трек дуже подобається. Але виконувати такі композиції не зможу. Я просто в цьому себе не бачу.

– До проекту ви викладали вокал для дітей. А зараз цим займаєтеся?

– Так. Мені приємно, що у мене є можливість поділитися своїми знаннями, досвідом. Це нелегка робота, адже до кожної дитини потрібно знайти підхід. Але я з задоволенням це роблю.

– Чи спілкуєтеся з вашим наставником Сергієм Бабкіним?

– Звичайно. Мені подобається його амплуа, зовнішній вигляд. Я його ціную!

– Він дає вам поради щодо кар’єри?

– Сергій каже, що я йду правильним шляхом. Він мені відразу сказав, що спочатку кар’єри не звалиться слава і популярність. Всьому свій час.

– У минулому році ви збиралися в тур разом з Бабкіним. Чому він так і не відбувся?

– Я навіть не знаю, чому так сталося. Ми не раз говорили на цю тему. Але ніхто не ображається, я все розумію.

Джерело: Новости Білої Церкви