Київщина запросила на відпочинок дітей з Донецької області

image
30 Травня 2019, 14:01
Поділитися:

46 дітлахів з Донецької області приїхали на Всеукраїнський фестиваль «Ми діти твої, Україно!», започаткований ще два роки тому,  який у цьому році відбудеться 31 травня в с. Пустоварівка Сквирського району.

Упродовж 12 днів діти проживатимуть і відпочиватимуть у Сквирському районному оздоровчому таборі «Росич-2019» в с. Чубинці, який функціонуватиме  на базі Чубинецького навчально-виховного комплексу.

За кошти районного бюджету та кошти меценатів для дітей з Донецької області створено оптимальні умови для проживання, харчування, цікавого та змістового дозвілля, яке  для них організовуватимуть педагоги.

Офіційне відкриття першої табірної зміни відбулося 29 травня. У церемонії відкриття табору взяли участь директор департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації Віра Рогова, голова Сквирської районної державної адміністрації Василь Галюк, начальник відділу освіти Сквирської РДА Олександр Заболотний та інші.

Діти щиро ділилися своїми першими враженнями про Київщину, говорили про свої очікування, мрії.

Виховники табору «Росич-2019» на чолі з директором Володимиром Круглієм та його  заступником Анатолієм Гальчинським зуміли з перших хвилин налаштувати дітей на позитивні емоції, створити затишну і теплу атмосферу, щоб вони почувалися, як в рідному колі,  переконалися і зрозуміли: Україна єдина і  неподільна країна.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація