Департамент охорони здоров’я м. Києва відкликає проект рішення щодо реорганізації дитячої лікарні №7

image
30 Травня 2019, 11:58
Поділитися:

Департамент охорони здоров’я м. Києва відкликає проект рішення щодо реорганізації лікарні №7 для детального обговорення змін.

Про це повідомив заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Щиро поспілкувався з лікарями та батьками дітей, які обслуговуються в столичній дитячій лікарні №7. Цікава розмова, різнополярна на початку та в кінці. Усіх хвилює безперервність надання якісних послуг цим медзакладом. І «виявляється», що їх ніхто і не збирався переривати!!! На жаль, необізнаністю пробують скористатись ті, хто не хоче змін, змін на краще, а хто прагне лише використати ситуацію заради власного піару! Домовились відізвати проект рішення та детально обговорити зміни в лікарні №7. Приємно спілкуватися з людьми, які щиро переживають та налаштовані на конструктив», – написав Микола Поворозник у Facebook після зустрічі з активістами.

Нагадаємо, 27 травня активісти і батьки дітей, які лікуються в медичному закладі №7, збиралися біля адміністрації Президента, а 29 травня протестували під стінами КМДА. Причиною акцій став проект рішення про реорганізацію ДКЛ № 7 Печерського району та створення на її базі потужного високоспеціалізованого дитячого закладу інтенсивного лікування.

Читайте також: Київська дитяча клінічна лікарня № 7 не припинить своєї роботи, – Микола Поворозник

Читайте також: У МОЗ розповіли, від чого помирають українці

Джерело: Новини — Київ TV — Київ TV