Пограбовані квартири та автівки, мисливці за металом, шахраї та випадок самогубства. Криміногенна ситуація на Броварщині

image
29 Травня 2019, 15:34
Поділитися:

Видання «At Brovary» продовжує розповідати своїм читачам, що кримінального трапилось на теренах м. Бровари та населених пунктах Броварського району.

В с. Семиполки по вул. Київське шосе на одній з дачній ділянці два товариша забетонували металеві стовпчики в кількості 8 шт. Вночі «дивним чином» стовпчики зникли.

 

Кому знадобились залізні стовпчики, будуть з’ясовувати поліцейські.

Ніколи та нікоми з незнайомих осіб не повідомляйте реквізити та дані своєї банківської картки. 

28.05.2019 року до Броварського відділу поліції звернулась мешканка м. Броварів із заявою про те, що невідома особа вчинила шайрайські дії відносно неї , а саме шляхом зловживання довірою зняла з її карти близько 4 тис. грн.

А ось в одній із квартир будинку по вул. Незалежності, 11-А, що в Броварах, сталась квартирна крадіжка. Невідомі особи (особа) скористалися відсутністю господарів квартири та, шляхом підбору ключів, потрапили до чужого помешкання. Крім телевізора грабіжники вирішили нічого не брати. А може нічого більше і не було…

А ось в с. Підлісся, Броварського року, місцева мешканка 1939 р.н. здійснила над собою самогубство. Про це повідомив її чоловік.

Зі слів мешканців с. Підлісся, померла була психічно не урівноважена та неодноразово намагалась покінчити життя самогубством. Нею була залишена передсмертна записка, в якій жінка нікого не звинувачує у своїй смерті.

В смт Велика Димерка у місцевої мешканки було викрадено мобільний телефон. Зі слів потерпілої вона підозрює свого колишнього співмешканця, якого вона нещодавно вигнала, але ключі від своєї оселі не забрала. 

Розбиті вікна легкових автівок та відсутність особистих речей. Саме цю картину виявили водії постраждалих транспортних засобів в Броварах по вул. Гагаріна, 8.

 

В автомобілях було викрадено документи (посвідчення водія та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу), риболовну вудочку та два мисливські ножі.

Відповідні заяви про пограбування та пошкодження автомобілів від їх власників написані до Броварського відділу поліції.

Цієї ночі 29.05.2019 року на одному з підприємств в Броварах по вул. Чорновола з будівельного майданчику було викрадено викрали 12 листів металопрофілю з паркану. Свідків даного злочину немає. Ведеться слідство.

 

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed