Годунок у центрі скандалу, пов’язаного із «Державною лотереєю» (відео)

image
28 Травня 2019, 19:47
Поділитися:

Гральний бізнес в Україні під забороною 10 років, але заклади діють під іншими вивісками по всій Україні і в Борисполі зокрема, і їхня кількість зростає.

Яскрава вивіска, затемнені вікна, цілодобовий режим роботи — це так звана «Державна лотерея». Правоохоронні органи переконують, що визначити, чи легально працюють подібні заклади, неможливо.

Так, 28 травня у Борисполі на вулиці Лютневій, 3-а місцеві активісти викрили можливий підпільний бізнес у колишньому кафе «Екстрім». За словами активістів, за вказаною адресою мали розпочати роботу «Державні лотереї». Небайдужі «на гарячому» застали процес налаштування роботи комп’ютерної техніки, на що представники власника переконували, що про все домовилися із секретарем міськради Ярославом Годунком. На місце події було викликано Годунка та представників поліції.

Поліція бездіє, Годунок в розпалі

Далі ситуація розвивалася дивно. Патрульні поліцейські не діяли, а переконували, що чекають підмоги. Натомість зухвало вів себе Ярослав Годунок — кидав на землю та трощив, б’ючи ногами, комп’ютерну техніку, нецензурно лаявся, кричав на представника закладу.

Прояв емоцій зійшов з рук

У Бориспільському відділі поліції ГУНП в Київській області «Вістям» повідомили, що за 28 травня у них зафіксовано багато заяв від громадян Борисполя щодо відкриття грального бізнесу у колишньому кафе «Екстрім» на вулиці Лютнева 3-а, але скарг на безчинство Ярослава Годунка не зафіксовано. «Заяв щодо дій секретаря міськради Годунка немає, але є дві заяви від нього: щодо незаконного функціонування грального бізнесу та про те, що готується відкриття нового такого закладу», — повідомила інспектор Бориспільського ВПН Олена Кравчук.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама