Бровари у червні 2019-го: літні концерти, розваги, свята і вшанування

image
28 Травня 2019, 19:19
Поділитися:

Перший літній місяць розпочнеться фестивалем до Міжнародного дня захисту дітей. Протягом усього червня у парку «Перемога» відбуватимуться музичні вечори. До міста завітають рок-гурт «Без обмежень» і співачка Рулада (Rulada). Святкуватимуть у Броварах і День Конституції та згадуватимуть жертв Другої світової війни. Ці та інші культурні події відбудуться у червні 2019 року, йдеться на сайтах місцевого відділу культури, порталах із продажу квитків та в інших джерелах.

1 червня у світі відзначають Міжнародний день захисту дітей. На цю суботню дату в Броварах запланований фестиваль «БРОшки». Заходи розраховані як на дітей, так і дорослих. Графік розписаний на цілий день. Змагання, виступи, покази, ярмарки та інші події відбуватимуться в парку «Перемога».

Програма фестивалю “БРОшки”

Уже наступного дня на літньому концертному майданчику парку з 18:00 до 20:00 влаштують вечір духовної музики. Такі концерти в червні відбуватимуться щонеділі. А по п’ятницях 7, 14 і 21 червня з 19:00 до 21:00 у «Шайбі» організовують розважально-танцювальні вечори «В стилі…»

Щосуботи, окрім 1 червня, у тій же «Шайбі» проводитимуть літні розважальні вечори: із 17:00 починатиметься дитяча програма, а з 18:00 до 20:00 влаштовуватимуть танці та концертні виступи аматорських колективів міста. 29 червня програма буде присвячена Дню Конституції.

Словом, заходи до цього державного свята почнуться ще 27 червня книжковою виставкою в бібліотеці для дітей. Безпосередньо в День Конституції, 28 червня, о 10:00 урочисто покладатимуть квіти в парку Тараса Шевченка. А з 19:00 до 21:00 на вході до парку «Перемога», під аркою, зорганізують тематичну розважально-танцювальну програму.

Завітають до Броварів і музичні гості. 5 червня о 19:00 у «Прометеї» виступить співачка Рулада (Rulada), а 13 червня о 19:00 в «Терміналі» заграє рок-гурт «Без обмежень».

Афіша концерту “Без обмежень” у Броварах

Не забудуть цього року і про початок активної фази німецько-радянського конфлікту Другої світової війни. За два дні до дати в міській бібліотеці для дітей стартує виставка-хроніка. Водночас бібліотека для дорослих обмежиться презентацією на Фейсбуку безпосередньо 22 червня.

Нагадаємо, на День пам’яті і примирення, 8 травня, у залі закладу були виставлені книжки із забороненою в Україні комуністичною символікою. У цей час у бібліотеці другокласникам розповідали про Другу світову війну. На голови їм надягли пілотки із червоними зірками.

Джерело: Трибуна Бровари