Виборча дільниця з «АТАСС» переїхала до НВК ім. К. Могилка із скандалом

image
28 Травня 2019, 14:36
Поділитися:

На засіданні виконавчого комітету Бориспільської міської ради 27 травня розглядалося питання «Про зміну адреси приміщення для голосування та приміщення дільничної виборчої комісії звичайної виборчої дільниці № 321215». 

У рішенні йдеться, що враховуючи лист ПАТ «АТАСС-Бориспіль» від 23.05.2019 № 99, де йдеться, що в силу власник відмовляється надавати приміщення виборчій дільниці № 321215 для організації і проведення голосування виборців під час проведення виборів.

Виконком прийняв рішення змінити адресу приміщення виборчої дільниці № 321215 з вул. Володимира Момота, 42 (ПАТ «АТАСС-Бориспіль») на вул. Володимира Момота, 16А (Бориспільський НВК «Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів — загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» ім. Костянтина Могилка) у місті Бориспіль.

Коментуючи питання, заступник міського голови Людмила Пасенко зазначила, що на цій дільниці під час організації президентських виборів виникли проблеми, тому зараз змінено місце голосування. Тепер у школі буде дві виборчих дільниці з двома входами. «Ви не уявляєте, який був скандал, — додав місткий голова Анатолій Федорчук. — На законодавчому рівні це питання не врегульовано, а приватний підприємець має право використовувати хол, де проходили вибори, з комерційною метою. Оскільки була заява, що підприємець надає приміщення востаннє, то винесено рішення звернутися до ЦВК з проханням змінити адресу голосування. Виконком підтримав його одностайно».

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама