На Київщині відбувся IV Всеукраїнський фестиваль «Під Покровом Тризуба»

image
28 Травня 2019, 10:57
Поділитися:

У м. Боярка на території парку «Перемога» пройшов IV Всеукраїнський фестиваль «Під Покровом Тризуба», організаторами якого були Міністерство молоді та спорту України, Управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Київської обласної державної адміністрації, ГО «Валькірія», Боярська міська рада.

«Під Покровом Тризуба – 2019» спрямований на вшанування героїв боротьби українського народу за незалежність і територіальну цілісність України. Фестиваль вперше відбувся в м. Боярка у 2016 році. Організатори підтримали ідею відродження героїки періоду Української Революції 1917-1921 рр., що розпочали активісти з побудови меморіалу воїнам Армії УНР.

В рамках фестивалю відбулася презентація «Книги Добра» масштабного міжнародного соціального проекту «Книга добра», Благодійного Фонду «Чисті Серцем». «Книга» мандрує світом та об’єднала тисячі дітей та дорослих з єдиною метою – відшукати унікальні історії про добро в усіх проявах. Це «Книга» про Україну, про нас, українців, і про майбутнє, яка містить в собі щире добро.

Презентували «Книгу» учасникам та гостям фестивалю Міністр закордонних справ Павло Клімкін, почесний консул Угорщини в Україні Василь Вишиванюк, голова Фонду «Чисті серцем» Ірина Рабарська, заступник Міністра соціальної політики Наталія Федорович, депутат Київської обласної ради Олег Іваненко.

Присутні гості Фестивалю стали свідками презентацій добрих справ дітей Київщини – команд-роїв військово-патріотичної гри «Джура» з Васильківського, Вишгородського, Фастівського районів та м. Боярка, котрі, по закінченню своїх виступів, власноруч гуртом створили «Карту Добра Київщини».

По завершенню заходу почесні гості на пам’ять вручили кожному учаснику команд «Книгу Добра» і натомість отримали в подарунок власні вироби дітей.

Закінчився дводенний фестиваль під запальні ритми гурту «ТНМК».

 

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація