Журналісти знайшли у Боярці будинок екс-охоронця Порошенко віртістю 10 млн. грн(ВІДЕО)

image
28 Травня 2019, 09:38
Поділитися:

Дата публикации: 28 мая 2019.

У Боярці Києво-Святошинського району Київської області знайшли будинок Юрія Федорова, який оформлений на тещу.

“Охоронець Порошенка, генарал та “сумконосець”, – так розповідають про Юрія Федорова журналісти програми “Гроші” на телеканалі “1+1”.

У сюжеті говориться, що головний охоронець Порошенка мав незадекларовану нерухомість, шикарний котедж знаходиться у Боярці, на малій батьківщині держслужбовця.

Будинок за оцінками рієлторів може вартувати близько 10 млн. грн. Теща Федорова, на яку зареєстроване це майно, пропрацювала бухгалтером, не займалась бізнесом, і грошей на такий будинок заробити не могла.

За словами журналістів “Грошей”, головного бодігарда Порошенка згадує у свої книзі нардеп-втікач Олександр Онищенко, щоправда він постає там у іншому амплуа – носителя сумок з кешем в будівлі адміністрації президента.

“Начальник служби охорони Юрій Федоров. Його роль починається тоді, коли потрібно пронести готівку в чорних небрендованих сумках.”, – говориться у книзі Онищенка.

Теща підтвердила, що дороговартісний будинок дійсно лише зареєстрований на неї, але реально належить дітям. Працювали на нього, наче, всією сім’єю.

Раніше ми писали, що люди обурені присутністю голови районної держадмінстрації Мирослави Смірнової на шкільній лінійці.

Джерело: МИСТОИНФОРМ