У Броварах «Велодень-2019» перенесли на 8 червня

image
27 Травня 2019, 19:16
Поділитися:

На сайті Броварської міськради з’явилось чергове розпорядження міського голови Ігоря Сапожка щодо проведення загальноміської акції «Велодень-2019».

Проведення заходу із 25 травня на 8 червня перенесли у зв’язку з несприятливими погодними умовами. Зокрема, грозовими дощами, які синоптики прогнозували у нашому регіоні на вихідних.

Реєстрація учасників на «Велодень-2019» розпочнеться 8 червня з 10:00 до 11:45 на вході у парк «Перемога», а в 12:00 стартує сам велопробіг – одночасно для усіх вікових категорій.

Маршрут складає 8,3 км. Велопробіг відбудеться наступними вулицями:

Вул. Я Мудрого – 0,9 км
Вул. Грушевського – 0,5 км
Вул. Героїв Небесної сотні – 0,8 км
Вул. Гагаріна – 0,1 км
Вул. М. Лагунової – 0,9 км
Вул. Короленка – 1,1 км
Вул. Бандери Степана – 0,5 км
Вул. Петлюри Симона – 0,9 км
Бульв. Незалежності – 1,4 км.

У зв’язку з велопробігом, рух транспорту вищезазначеними вулицями обмежать із 12:00 до 14:00.

Планом передбачено:

чергування екстреної медичної допомоги;
встановлення біотуалетів;
забезпечення питною водою та напоями учасників акції.

У акції традиційно беруть участь у якості співорганізаторів численні ГО, а в якості спонсорів безпрограшної лотереї – бізнес. Одним із постійних співорганізаторів є Mobile Workshop BroBikes – веломайстерня, яка прямо на місці велопробігу надає технічну допомогу учасникам. Також щорічно допомогу в супроводженні колони велопробігу надають мотоциклісти з «Мото хелп». Постійним співорганізатором, зокрема для найменших учасників віком від 3 до 5 років, є місцевий магазин велотоварів «Веломісто».

Зазвичай, через велику кількість дітей, які беруть участь у заході, швидкість руху колони невелика, комфортна навіть для найменших учасників, тож це є гарним приводом узяти із собою дітей.

Усі без винятку учасники велопробігу, хто зареєструвався до початку заходу та отримав номер учасника, візьмуть участь у безпрограшній лотереї, яка розігруватиметься по закінченні пробігу. Можна виграти від численних дрібниць для велосипедів до смачної піци, головне – не розходитись одразу після закінчення пробігу.

Джерело: Трибуна Бровари