У партії “Слуга Народу” озвучили плани на майбутнє

image
27 Травня 2019, 16:29
Поділитися:

8-го червня відбудеться з’їзд, на якому партія представить своїх кандидатів по мажоритарних округах, список з 225-ти осіб та програму партії. 

Нині у “Слуги Народу” розпочали процес відбору кандидатів у народні депутати. Перевірятимуть їх у кілька етапів – документальна, на доброчесність та кадрова оцінка. 

«У нас буде 4 рівні перевірки. Це буде виглядати як постпраймеріз. Після того, як ми на з’їзді представимо наш список кандидатів, ми відкриємо можливість коментувати кожного кандидата і давати ту інформацію, яку виборець вважає за потрібне. У законодавстві є можливість до 8 липня “забрати” людину зі списку, виключити», заявив керівник виборчого штабу партії “Слуга Народу” Олександр Корнієнко.

Щодо можливої коаліції, то у “Слуги народу” зазначили, що формуватимуть її у новій Верховній Раді виходячи зі своїх ціннісних позицій та поставлених завдань. Водночас у партії націлились формувати коаліцію і самостійно.

«Ми очікуємо та сподіваємось, що в парламент зможуть потрапити і нові політичні сили. Головне, щоб їх цілі збігалися з цілями партії “Слуга Народу” та вони дійсно готові були їх реалізовувати. На жаль, коли партії приходили в парламент, вони далеко не завжди виконували ті обіцянки, які давали виборцям. Я дуже сподіваюся, що ми зламаємо ситуацію, що склалася», – прокоментував голова партії “Слуга Народу” Дмитро Разумков.

Читайте також: ЦВК відкрила рахунок для кандидатів у народні депутати

Читайте також: Закони треба писати професійно, аби не треба було їх тлумачити – Віктор Шишкін

Джерело: Новини — Київ TV — Київ TV