Покарання для власника автомийки, або Хитрий платить двічі, тричі…

image
27 Травня 2019, 16:12
Поділитися:

Автор – депутат Київської обласної ради Роман Сімутін

Редакція сайту може не поділяти погляди авторів та не несе відповідальності за інформацію, опубліковану в розділі «Блоги». Відповідальність за зміст, достовірність фактів, цитат, власних назв та інших відомостей несуть автори текстів, розміщених у розділі «Блоги».

Мабуть, усі пам’ятають скандали із вирубкою дерев по вул. Київській. Ті дерева насправді слугували «захисним щитом» для будинків: https://brovary.net.ua/aktualno/vulytsya-kyyivska-gromada-znovu-proty-avtomyjky-zabudovnyky-stverdzhuyut-vse-zakonno/.

Так от, власник автомийки Костомаха Є.Л. давно і наполегливо хоче викупити земельну ділянку, яку він зараз орендує. Це питання виносять на кожну сесію і кожного разу знімають – не вистачає голосів ні за відмову, ні за продаж. Чи стане виключенням майбутня сесія – побачимо згодом.

А тепер стислий екскурс в історію… «Винахідливий» підприємець отримав земельну ділянку в оренду на аукціоні, запропонувавши дійсно захмарну суму орендної плати. Після революції Гідності це був ледве не перший випадок прозорого конкурсу. Розрахунок був простий – виграти у будь-який спосіб, а після місцевих виборів 2015 року «порєшать».

Але все пішло не так, як планувалося. Тут і броварська спікеріада, і «постмайданний» синдром. Тож питання довелося відкласти. Наразі підприємець ходить і бідкається, що за три роки оренди він сплатив суму коштів, еквіваленту викупу земельної ділянки.

Я, наприклад, вважаю це справедливим покаранням – гаманцем – для самого хитрого підприємця. Побільше б таких випадків і, зрештою, депутати, відмовте цьому чоловіку назавжди, хай платить кошти у бюджет міста. Він на це заслужив.

Підписуйтеся на мій блог у ФБ https://www.facebook.com/r.simutin/, щоб отримувати найсвіжішу і найактуальнішу інформацію

#корупціявброварах

Джерело: Трибуна Бровари