Футбольний матч під хруст кісток: броварський «Юніон» одержує першу офіційну перемогу в цьому році (ВІДЕО)

image
27 Травня 2019, 14:58
Поділитися:

В суботу 25.05.2019 року в Броварах на стадіоні «Спартак», в рамках другого туру чемпіонату Броварського р-ну з футболу серед команд першої ліги, місцевий ФК «Юніон» приймав команду з смт Велика Димерка з однойменною назвою «Димерка».
Як і прогнозувалось, матч виявився видовищний. На трибунах стадіону зібралися вболівальники, які протягом гри підтримували свої команди.
О 17:00 арбітр Василь Норик вивів команди на футбольне поле та дав старт матчу.

 
Вже на початку гри футболісти «Юніону» намагалися взяти ініціативу в «свої ноги» і, впринципі, їм це вдавалось. Вже на 8-й хвилині матчу прекрасним ударом юніонівець Іван Откидач не залишає шансів голкіперу «Димерки» та відкриває рахунок в цьому матчі.
Щодо атакувальних дій ФК «Димерка», то команда не відсиджувалась в обороні, а намагалася вирівняти своє становище. Дуже небезпечні атаки димерчан ледь не закінчувались взяттям воріт, але штанга та перекладина були на боці броварчан.

 
Накал подій на футбольному полі не остудила злива з грозою, яка змусила глядачів переміститись на ґанок манежу спорткомплексу. Футболісти ж стали робити більше помилок, адже слизьке поле та мокрий м’яч робили свою справу. Особливо важко було голкіперам, яким важко було фіксувати м’яч у своїх руках.
В кінці першого тайму дощ закінчився, але чорні хмари не хотіли покидати матч. Подекуди згадалась товариська зустріч між цими двома командами, яка відбулась ще 12-го травня цього року, коли «хмарні сили» завадили гравцям «Юніона» не те щоб виграти, але й, навіть, тримати м’яч під своїм контролем.

 
Свистить Василь Норик і обидві команди йдуть на перерву з рахунком 1:0 на користь броварського «Юніона».
Другий тайм жвавіше розпочали гравці ФК «Димерка», які більшу частину часу проводили на підступах та штрафному майданчику команди Руслана Семенця.
На 60-й хвилині матчу у броварчан замість Наумчака Дениса, в якого гра не пішла зі стартового свистка, на поле вийшов Макаренко Сергій. А вже через 5 хвилин Руслан Семенець робить підряд ще дві заміни. Замість втомленого героя першого тайму Івана Откидача вийшов Олексій Жанталай, а «свіженький» Шальнєв Олександр вийшов замість свого тезки Степанюка Олександра.

 
«Димерка» позиційно та активно наступала на ворота ФК «Юніон» і, здавалось, ось-ось зрівняють рахунок. Але цього разу «хмари» вболівали» за ФК «Юніон».
Поодинокі в другому таймі, але дуже небезпечні наступи гравців «Юніону» також часом змушували глядачів підійматись зі своїх місць, але рахунок залишався незмінним.
На 80-й хвилині матчу під час верхової боротьби головами «зустрілись» два гравці-опоненти, в результаті чого серйозну травму отримав лівий захисник ФК «Юніон» Андрій Іванков, якого відразу замінили на Віктора Циганкова.


Як стало потім відомо, Іванков Андрій отримав перелом кісток носу та мінімум три тижні не зможе допомогти своїм одноклубникам у боротьбі за чемпіонство у районних змаганнях.
А тим часом гра йшла до свого завершення, арбітр матчу Василь Норик до основного часу добавив 5 хвилин. І на останній хвилині додаткового часу «Юніон» отримав шанс поставити крапку в цьому матчі, та пробити небезпечний штрафний удар. Цим шансом стовідсотково скористався Вадим Кукса. Низький, але сильний потужний удар пройшов крізь стінку гравців «Димерки» та залетів у ворота суперника. Відразу ж після цього пролунав фінальний свисток арбітра, який сповістив всіх про першу офіційну перемогу ФК «Юніон» в цьому році з рахунком 2:0.

Шість інших команд, які борються за першість Чемпіонату Броварського району у першій лізі також провели свої матчі:
«Літки» (Літки) – «Альтернатива» (Шевченкове) – 0:5;
«Богданівка» (Богданівка) – «Арсенал» (Красилівка) – 8:1;
«Рудня» (Рудня) – «Селтік» (Плоске) – 1:1;
«Юніон» (Бровари) – «Димерка» (Велика Димерка) – 2:0.

Вже вимальовується турнірна таблиця, хоча вся боротьба залишається ще попереду.


Наступний матч команда Руслана Семенця проведе 02.06.2019 року в гостях. Три очки до свого активу гравці ФК «Юніон» спробують взяти в с. Плоске у матчі з місцевим ФК «Селтік».

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed