Керівникам Бориспільського РП виділяються земельні ділянки, щоб ті краще працювали

image
27 Травня 2019, 14:51
Поділитися:

Депутат Бориспільської міськради Олег Верес на апаратній нараді у міського голови 27 травня порушив питання роздачі земельних ділянок керівникам Бориспільського РП.

«За що ми любимо усіх начальників РЕМ, тих людей, які працюють не більше року на цій посаді та не проживають у Борисполі? На минулій сесії (21 травня) не вистачило трьох голосів, щоб черговий керівник отримав землю безкоштовно», — наголосив Верес, згадавши попереднього керівника РЕМ, який у зеленому мікрорайоні Сині Балки отримав земельну ділянку (прізвища не називалися).

На захист рішення про виділення ділянки колишньому головному енергетику виступив міський голова Анатолій Федорчук. «Я теж проти таких підходів. Але за ініціативи екс-керівника у даному мікрорайоні було встановлено дві електропідстанції, завдяки йому люди там не мають проблем із електропостачанням», — пояснив Федорчук.

Також на нараді говорили про проблеми нестачі працівників у Бориспільському РП «Київобленерго», низьку напругу та старі електромережі. Анатолій Федорчук нагадав присутнім про ті роки, коли у окремих мікрорайонах Борисполя через низьку напругу люди навіть телевізор не мали змоги дивитися. «Сьогодні у Борисполі ситуація із електропостачання відносно хороша, якщо порівняти із іншими містами та районами Київщини, наприклад, із Кєво-Святошинським районом, де колапс у цій сфері», — сказав Федорчук.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама