Поліція прозвітувала про боротьбу з наркоторговцями

image
27 Травня 2019, 13:41
Поділитися:

На нараді Бориспільського міського голови, 27 травня, представники поліції прозвітували за виконану роботу за тиждень.

«За минулий тиждень до Бориспільського відділу поліції надійшло 455 заяв та повідомлень, 15 з них внесено до ЄРДР — 5 фактів квартирних крадіжок, 2 вживання та розповсюдження наркотичних речовин, один факт вилучення зброї, підробка документів. За тиждень було складено 51 адмінпротокол (насилля у сім’ї, розпиття спиртних напоїв, куріння у неналежних місцях)», — повідомили представники поліції.

Секретар міської ради Ярослав Годунок звернувся до поліцейських із запитанням, як вони працюють із фактами надписів на будівлях міста з адресами «закладок», за якими сховані психотропні речовини.

«Які дії поліцейських із виявленням фактів написів, чи знайдено тих, хто їх пише і розповсюджую наркотики? Камери спостереження фіксували порушників, проте поліція не діє. Те ж я можу стверджувати і про роботу поліції у сфері грального бізнесу, адже я неодноразово писав скарги щодо його незаконної роботи у Борисполі», — говорив Годунок.

У відповідь поліцейські повідомили, що у ніч із 24 на 25 травня спільно із активістами ГФ «Сектор безпеки» у місті було проведено рейд з метою викриття розповсюджувачів наркотичних речовин. Винні будуть покарані — стисло підсумували в поліції.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама