Тіло зниклого 9-класника ЗОШ №2 знайшли водолази в озері парку «Приозерний»

image
25 Травня 2019, 12:11
Поділитися:

Сьогодні, близько 10:00, в озері парку «Приозерний» водолази виловили тіло 9-класника ЗОШ №2. Про це журналістам «Трибуни Броварів» повідомили в Броварському відділі поліції.

Дениса Маляренка, учня 9-го класу ЗОШ №2, розшукували в Броварах із учорашнього вечора. Як повідомляють власні джерела, після свята Останнього дзвоника група підлітків відпочивала на озері в парку «Приозерний». Зникнення Дениса друзі виявили близько 5 вечора, тоді й взялися його шукати. Ніхто із компанії толком і не зрозумів, куди подівся хлопець: одні вказували, що пішов купатися, інші – ніби пішов у  сторону лісу. При цьому речі хлопця лежали на березі озера.

Фото IA «Погляд»

Фото IA «Погляд»

Як повідомляють у поліції, про зникнення неповнолітнього  правоохоронцям повідомили однокласники Дениса 24 травня о 17 год. За інформацією поліціянтів, відпочивальників було троє.

Увесь вечір розшуком підлітка займалася ювенальна превенція, слідчо-оперативна група, МНС-ники та кінологи.

Зранку 25 травня до пошуків долучилася нацгвардія і водолази.

За інформацією першого заступника начальника загону 5 ДПРЧ ГУ ДСНС України в Київській області Юрія Гороховського, з 8.30 шукали зниклого Дениса дві водолазні групи: м. Києва та Вишгорода.

Паралельно поліція та нацгвардія прочісували ліс.

Фото IA «Погляд»

Тіло хлопця знайшли водолази близько 10 год у частині озера, розташованій ближче до пам’ятника Невідомому солдату.

Фото IA «Погляд»

Рідні покійного Дениса, які прибули на місце трагедії, його опізнали. Тіло підлітка забрала в морг ритуальна служба.

Очевидці кажуть, що бачили, як підлітки вчора вдень розпивали біля озера алкоголь. Сьогодні біля озера МНС-ники бачили лише пусті пляшки з-під солодкої газованої води.

За фактом смерті неповнолітнього у Броварській поліції відкрили кримінальне провадження за ст. 115 ККУ. Для з’ясування причин гибелі Дениса, його тіло направлять на експертизу.

Нагадаємо, купатися в озері парку «Приозерний» заборонено. Про це інформує табличка, встановлена біля водойми. Попри це щоліта в озері купаються як дорослі, так і діти.

Фото – надані ГУ ДСНС України в Київській області 

Джерело: Трибуна Бровари