В Броварах тіло зниклого учня з Торгмашу знайшли водолази на дні озера

image
25 Травня 2019, 11:48
Поділитися:

24.05.2019 року останній дзвоник в Броварах закінчився на мінорній ноті.

Близько десяти учнів дев’ятого класу броварської школи №2 відправились святкувати закінчення учбового року до озера на «Пекарні». Не обійшлося і без розпивання алкогольних напоїв. Можливо саме цей фактор і призвів до трагедії. 

  

Близько 17:00 учні помітили, що серед них немає одного з однокласників, хоча його речі, одяг та мобільний телефон залишалися на березі. Відразу була піднята тривога.
Цілий вечір працівники МНС на човнах «прочесували» водойму, кінологи навіть знайшли два сліди зниклого броварчанина: один вів до лісу, інший до водойми. Останній, хто бачив хлопця повідомляє, що пішов в сторону лісу та в озеро останнім часом не заходив.


На ранок до пошуків Маляренка Дениса (так звали зниклого учня) долучилася нацгвардія та київські водолази.

І саме водолази 25.05.2019 близько 10:00 знайшли тіло Дениса в 20-25 метрах від берега.

Нажаль надія, що хлопець загубився в лісі, розтанула і шкільне свято в сім’ї загиблої дитини в мить перетворилось на велику трагедію.

Це вже не перша трагедія в парку «Приозерний». Нагадаємо, що 14-річний Владислав Даценко потонув 19 червня 2016 року  озері на Пекарні. Його тіло знайшли під діжками, що тримали електричний кабель від земснаряду. Відповідно до результатів розгорненої медичної експертизи хлопець помер від ураження електричним струмом.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed