Любим матусям

image
24 Травня 2019, 12:44
Поділитися:

Мама… Скільки поетів описували материнську любов та самопожертву, скільки пісень складено про материнську ласку та доброту! Мама – це той світлий ангел, який все життя оберігає своїх дітей…

Не могли оминути своєю увагою відзначення Дня матері у соціально відповідальному підприємстві «Агрофорт», що входить до Групи МХП. Спільно з педагогами села Демівщина агрофортівці вирішили провести в цьому населеному пункті 15 травня урочистості, поєднавши два свята – День матері та День сім’ї.

Захід відбувся у сільській школі. Зал, де проходив святковий концерт, був заповнений дітками та гостями – мамами й бабусями!

Відкрили свято місцеві артисти з вокального колективу «Калинонька». По цьому пісенна естафета була передана найменшим жителям села – вихованцям дитсадка та учням початкової школи. Дітки за допомогою вихователів і вчителів підготували зворушливі виступи – чудові танці та пісні. Мамам і вчителям залишалося лише розчулюватися від побаченого. Особливо ж вони були в захваті від несподіваних подарунків – малеча підготувала сюрприз, вручивши своїм мамам власноруч виготовлені красиві паперові квіти.

Упродовж годинної концертної програми в залі лунали численні пісні і вірші про маму. Втім, звичайно ж, не могли дітки не привітати того дня й своїх бабусь. Їм вони також підготували запальну пісню, доповнивши свій виступ віршами про любов до бабусь. Взагалі в концерті були задіяні всі діти – хтось з них співав, хтось танцював, а хтось декламував вірші.

Мами із захопленням спостерігали за виступами своїх діток. І від душі раділи.

Особливою родзинкою свята став виступ вчителів та вихователів – педагоги подарували всім присутнім чудовий танець з українськими рушниками.

По закінченні концерту слово було надано гостям. Заступник директора ПрАТ «Агрофорт» Зіновій Лялюк привітав усіх присутніх зі святом та передав теплі слова всім мамам, які проживають в Демівщині, від директора підприємства Людмили Онуки.

– Сьогоднішнє свято, – зазначив Зіновій Лялюк, – це ще одна нагода висловити мамі свою вдячність та любов, побажати їй здоров’я та щастя, помолитися за неї. Мені дуже сподобалося, як був організований сьогоднішній концерт. Велика вдячність діткам і вчителям за таку повагу до мам.

По цьому він передав всім жінкам, які завітали на свято, квіти та подарунки. Не оминули своєю увагою агрофортівці і дітей – для них вони підготували солодкий стіл. Разом зі своїми мамами малеча могла поласувати цукерками та печивом, від яких столи ломилися…

– Концерт вдався на славу, діти і дорослі виступали чудово, – прокоментував побачене сільський голова Олександр Мозговий. – Особлива подяка – «Агрофорту», керівництво якого ніколи не оминає своєю увагою наше село, завжди надаючи допомогу у проведенні різних святкових заходів.

Демівщанці залишали сільську школу з гарним настроєм, з посмішками на обличчях. І це, напевно, стало найкращою нагородою організаторам святкового заходу, як і бурхливі оплески, і слова подяки за прекрасні хвилини уваги і тепла.

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна