Міський голова збирає депутатів на чергову 57-му сесію Броварської міської ради

image
22 Травня 2019, 16:23
Поділитися:

Майже за місяць 20.06.2019 року відбудеться 57-ма чергова сесія Броварської міської ради. У порядку денному – 36 питань. Про це йдеться у сьогоднішньому розпорядженні міського голови.

Як зазначено в документі, сесію призначили на 10:00 у малій залі броварського виконкому, що по вулиці Гагаріна, 15.

Перелік питань порядку денного сесії:

Про безоплатне прийняття майна, що  перебуває у власності та на балансі  приватного підприємства «Спартак» у комунальну власність територіальної громади м. Бровари 
Про прийняття у комунальну власність територіальної громади м. Бровари та призначення балансоутримувача безхазяйного майна.
Про внесення змін в додаток до рішення Броварської міської ради Київської області від 28.09.2017 №671-32-07 «Про безоплатне прийняття майна, що перебуває на балансі державного підприємства «Радіопередавальний центр» у комунальну власність територіальної громади м. Бровари».
Про внесення змін в додаток до рішення Броварської міської ради Київської області від 09.10.2014 № 1309-48-06 «Про затвердження Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду комунального майна територіальної громади м. Бровари».
Про внесення змін до рішення Броварської міської ради Київської області від 20.12.2018 №1168-50-07 «Про надання дозволу на передачу комунального майна територіальної громади м. Бровари».
Про надання дозволу на передачу комунального майна територіальної громади м. Бровари.
Про внесення змін до рішення Броварської міської ради Київської області від 11.04.2019 №1328-54-07 «Про надання дозволу на передачу комунального майна територіальної громади м. Бровари»
Про надання дозволу на списання комунального майна територіальної громади м. Бровари.
Про затвердження Програми забезпечення громадян міста Бровари  житлом на 2019- 2023 роки.
Про внесення змін до Програми будівництва, капітального ремонту, утримання об’єктів житлового фонду, благоустрою та соціально – культурного призначення міста Бровари Київської області на 2019 – 2023 роки
Про внесення змін до Програми «Питна вода міста Бровари на 2019-2023 роки.
Про переведення закладу дошкільної освіти (ясел-садка) комбінованого типу «Золота рибка» Броварської міської ради Київської області на самостійний бухгалтерський облік.
Про переведення закладу дошкільної освіти (ясел-садка) комбінованого типу «Казка» Броварської міської ради Київської області на самостійний бухгалтерський облік.
Про переведення закладу дошкільної освіти (ясел-садка) комбінованого типу «Золотий ключик» Броварської міської ради Київської області на самостійний бухгалтерський облік.
Про переведення закладу дошкільної освіти (ясел-садка) комбінованого типу «Калинка» Броварської міської ради Київської області на самостійний бухгалтерський облік.
Про переведення закладу дошкільної освіти (ясел-садка) комбінованого типу «Джерельце» Броварської міської ради Київської області на самостійний бухгалтерський облік.
Про переведення закладу дошкільної освіти (ясел-садка) комбінованого типу «Перлинка» Броварської міської ради Київської області на самостійний бухгалтерський облік.
Про переведення закладу дошкільної освіти (ясел-садка) комбінованого типу «Лісова казка» Броварської міської ради Київської області на самостійний бухгалтерський облік.
Про переведення Палацу творчості дітей та юнацтва Броварської міської ради Київської області на самостійний бухгалтерський облік.
Про внесення змін та доповнень до міської комплексної Програми підтримки сім’ї та захисту прав дітей «Щаслива родина успішна країна» до 2022 року.
Про внесення змін до Міської програми по забезпеченню пільгових категорій населення міста Бровари лікарськими засобами та медичними виробами на 2019 рік.
Про внесення змін до Порядку використання коштів міського бюджету для фінансової підтримки підприємств осіб з інвалідністю, на яких працює не менше 80% осіб з інвалідністю від загальної кількості працюючих, громадських організацій осіб з інвалідністю і ветеранів  та благодійних організацій (фондів),діяльність яких має соціальне спрямування, затвердженого рішенням Броварської міської ради  Київської області  від 20.12.2018р. № 1193-50-07
Про затвердження внесення змін до Детального плану територій, обмеженої вул. Київською, вул. Металургів, вул. Черняховського, бульв. Незалежності.
Про припинення права користування земельною ділянкою, затвердження документації із землеустрою, надання земельних ділянок у користування, припинення дії договору оренди земельної ділянки, внесення змін до рішення Броварської міської ради.
Про поновлення договорів оренди земельних ділянок.
Про затвердження документації із землеустрою щодо передачі земельних ділянок громадянам у власність та оренду, зміну цільового призначення земельної ділянки, надання дозволу на розроблення документації із землеустрою, відмову у затвердженні проекту землеустрою, внесення змін до рішення Броварської міської ради.
Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у власність громадянам.
Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва індивідуальних гаражів учасникам бойових дій.
Про проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок для подальшого продажу у власність.
Про продаж земельної ділянки.
Про припинення права постійного користування земельною ділянкою площею 0,2842 га, розташованої по вул. Металургів.
Про затвердження договорів, що посвідчують право користування та право власності на земельні ділянки.
Про внесення змін та доповнень до рішення Броварської міської ради Київської області від 28.02.2019 № 1317-53-07 «Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Бровари на 2019 рік».
Про  встановлення  місцевих  податків  і  зборів  на  території  м. Бровари  на  2020  рік.
Про  внесення  змін до  рішення  Броварської  міської  ради  Київської області № 940-40-07 від 10.05.2018 «Про затвердження Положень про міські відзнаки»
Про затвердження плану роботи Броварської міської ради Київської області  на ІІ півріччя 2019 року.
Різне.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed