Віра Куделя сорок один рік працювала фінансистом

image
20 Травня 2019, 16:50
Поділитися:

Автор Visnik, Опубліковано: Травень 20th, 2019

Віра Куделя: «Цінуйте, підтримуйте й бережіть один одного»

Третього травня начальник управління фінансів РДА Віра Куделя пішла на пенсію. Їй виповнилося 59 років. Віра Василівна працювала сорок один рік у одному приміщенні. Змінювались назви установ, змінювались керівники, зрештою, змінювався суспільний устрій. Але, як колись казав її перший керівник, уже покійний Іван Онисимович Тесленко, хороші фінансисти потрібні будь-якій владі. Віра Василівна була саме таким, хорошим, висококваліфікованим фахівцем. Починаючи з 1978 року, вона пройшла всі сходинки службової кар’єри, а в 2004 очолила фінансовий відділ РДА, який згодом реорганізувався в управління фінансів. За п’ятнадцять років, які Віра Василівна працювала на посаді керівника, змінилось вісім голів РДА, п’ять голів районної ради, десятки сільських голів. З усіма цими людьми Віра Куделя не тільки знаходила спільну мову, але й плідно працювала задля розвитку району. Вона вміла будувати стосунки з людьми, а не з посадами, які ті займають.

Тому 3 травня через інтернет надіслала такого листа: «Шановні колеги, друзі! Щиро дякую вам за співпрацю! 3 травня 2019 року я звільняюсь з посади начальника управління фінансів. Кожному із вас бажаю тільки успіхів, процвітання, тепла і наснаги. Цінуйте, поважайте, підтримуйте і бережіть один одного. Не дозволяйте труднощам, які неминуче виникають в будь-якій роботі, зломити позитивний настрій і підірвати впевненість у своїх силах.

З глибокою повагою Куделя Віра».

Третього травня Віру Куделю провели на заслужений відпочинок у колективі працівників РДА. Юрій Клименко, голова РДА, подякував їй за багаторічну сумлінну працю, вручив спільну подяку районної ради та райдержадміністрації та букет троянд.

Наразі обов’язки начальника фінуправління РДА виконує Ярослава Юрчишина (39 років).

Колектив ТОВ «Медіа-центр «Переяславщина» щиро дякує Вірі Куделі за багаторічну плідну співпрацю. Принагідно бажаємо здоров’я і насиченого яскравого життя на заслуженому відпочинку.

Джерело: Вісник Переяславщини