Мер Броварів про капітальний ремонт сьомої школи та будівництво нового навчального закладу

image
20 Травня 2019, 13:23
Поділитися:

Броварський міський голова Ігор Сапожко у п’ятницю 17.05.2019 року підняв питання навчальних закладів в нашому місті. 

На своїй сторінці у соцмережі мер Броварів розповів про будівництво загальноосвітньої школи І ступеню по вул. Симона Петлюри, 17б:

– Сьогодні зробили кілька кроків на майбутнє. Зокрема, можу повідомити хорошу новину, щодо будівництва нових навчальних закладів у нашому місті.
Ні для кого не секрет, що народжуваність в Броварах досить висока і маємо нагальну необхідність в відкритті садочків і шкіл. Свого часу вже озвучував плани про будівництво загальноосвітньої школи І ступеню по вул. Симона Петлюри, 17б. 
Ми маємо проект архітекторів, а сьогодні було проведено першу велику установчу нараду по будівництву. Хочу деталізувати, що мова йде про будівництво корпусу молодшої школи ЗОШ №10. 

На сьогодні, вже проведені тендери, укладені договори, проекти, експертизи теж пройдено. З наступного тижня розпочинаються активні дії на виділеній ділянці: розбивка ділянки, огородження будмайданчика, організація безпечного заїзду для початку будівельних робіт. Розуміючи важливість цього будівництва, триматиму його під пильним контролем і інформуватиму вас обов`язково, – пише Ігор Сапожко.

 

Також міський голова м. Бровари повідомив броварчан про тендер та капітальний ремонт спеціалізованої школи І-ІІІ ст. №7:

– Окрім будівництва нових шкіл і садочків, маємо також нагальну потребу в проведенні ремонтних робіт. Сьогодні взяв участь у великій нараді за участі фахівців управління будівництва, житлово-комунального господарства, інфраструктури та транспорту та проектантів по капітальному ремонту спеціалізованої школи І-ІІІ ст. №7. Хочу озвучити, що наступного тижня, 27 травня буде проведено тендер. Маю сподівання і наполягання, що на початку червня розпочнуться роботи в цій школі. Кошти міська рада виділила на сесії 8 травня, – повідомив Ігор Сапожко.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed