Щоденні турботи

image
18 Травня 2019, 17:48
Поділитися:

Теплий під’їзд

Відповідно до Програми, завершено роботи в будинках по вулицях Грушевського, 9 та Київській, 11.
У процесі розробки – проекти заміни вікон ще у двох будинках – по Шолуденка, 6-б та 6-а. Загалом, останні сім будинків, у яких були найбільші втрати тепла в місцях загального користування, найближчим часом стовідсотково будуть приведені у належний стан.

Капітальний ремонт

Стосовно капітальних ремонтів, що виконуються за бюджетні кошти, згідно із Програмою розвитку житлово-комунального господарства на 2019 р., найближчим часом підрядники розпочнуть виконувати роботи в будинках 4 і 12 по вулиці Київській. Договори укладено, аванси проплачено. Якщо говорити детальніше, то по Київській, 4 капітальним ремонтом передбачено часткову заміну даху (згідно з експертизою). А от Київська, 12 – це той будинок, звідки були численні скарги мешканців через потрапляння води до квартир під час дощу та танення снігу. Сподіваюся, найближчим часом ми зможемо вирішити це питання.
Сьогодні проектанти завершують роботи з капітального ремонту дахів ще по двох будинках. У найближчих планах – розробка 2-3 проектів по найбільш потребуючих ремонту дахових покриттях і мета – до осені виконати заплановані роботи.

Джерело: Газета Вишгород