Надання якісних соціальних послуг – обов’язки та відповідальність

image
17 Травня 2019, 14:46
Поділитися:

Під головуванням заступника голови Київської облдержадміністрації В’ячеслава Кучера 16 травня 2019 року в селі Фурси відбулася чергова семінар-нарада з представниками об’єднаних територіальних громад Київської області з питань розвитку та надання якісних соціальних і реабілітаційних послуг населенню.

Заступник голови Київської облдержадміністрації В’ячеслав Кучер відкриваючи нараду наголосив, що в умовах децентралізації влади важливим є питання розвитку та поглиблення соціальних послуг в об’єднаних територіальних громадах, що сприятиме ліквідації бюрократичних бар’єрів, покращення якості цих послуг, та своєчасності їх отримання мешканцями громад.

В роботі наради взяли участь голови об’єднаних територіальних громад області, начальники управлінь соціального захисту населення райдержадміністрацій, директори територіальних центрів соціального обслуговування, представники територіальних органів центральних органів виконавчої влади в області.

Також в роботі наради взяли участь представники Міністерства соціальної політики України І. Пінчук – начальник Головного управління інтегрованих соціальних послуг Директорату соціальних послуг та інтеграції, О. Котенко – державний експерт експертної групи з питань формування соціальних послуг та розвитку соціального замовлення Директорату соціальних послуг та інтеграції, Н. Зінкевич – консультант Проекту Світового Банку, О. Зорка – заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області, П. Рева – заступник начальника управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області.

Під час проведення наради розглянуто комплекс питань щодо основних завдань та напрямків надання соціальних послуг населенню об’єднаних територіальних громад та поглиблення співпраці з управліннями соціального захисту населення, а також надання мешканцям громади консультацій з питань соціального та пенсійного забезпечення.

Підводячи підсумки учасники наради виокремили пріоритетні напрямки роботи на майбутнє.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація