Вісник Кагарличчини — «Ми матір називаємо святою»

image
16 Травня 2019, 16:41
Поділитися:

Під такою назвою 15 травня у Кагарлику пройшло зворушливе свято з нагоди Дня матері та Міжнародного дня сім’ї. Жителі міста та Кагарличчини зібралися у великому залі адмінбудинку районної ради, щоб висловити свою любов і шану найдорожчій людині – рідній неньці, подякувати їй за любов і турботу, а також побажати всім матерям здоров’я, щастя та добробуту.

– Мама… Це перше слово, яке з радісною усмішкою вимовляє дитина, слово, яке найчастіше повторює людина в хвилини страждання і горя. Матерів мільйони, і кожна несе в своїм серці любов.  Кожен скаже: «Найкраща мати – моя», бо безмежна її ніжність.

Такими словами ведучі Тетяна Васильчук та Юрій Король відкрили урочистий захід.

З привітаннями до матерів звернулися голова райради Іван Семцов та міський голова Олександр Панюта, які наголосили на тому, що немає нічого святішого, ніж образ матері, і немає любові вищої і жертовнішої за материнську. А материнська молитва рятує вірних синів України, які захищають її кордони, адже мати молиться серцем.

– Нехай із ваших облич, дорогі жінки, ніколи не сходить радісна усмішка, щасливими і вдячними будуть ваші діти, а буденні клопоти – завжди радісними і приємними, – побажав матерям Іван Семцов. – Міцного вам здоров’я, родинного благополуччя, радості від дітей та онуків, щастя і добра на довгі літа!

Окрім вітальних слів родини, в яких ростуть діти, що в нинішньому навчальному році вибороли нагороди в обласних, республіканських та міжнародних конкурсах, олімпіадах, МАН тощо та деякі сім`ї, мами, які займають активну життєву позицію, виховують належно дітей, отримали квіти й подарунки. Тож від райдержадміністрації й районної ради нагороди отримали: Олександр, Ольга Катеренчуки та їх син Євген, учень Кузьминецької ЗОШ, Олександр, Олена Коваленки та їх дочка Анна, учениця міської ЗОШ №3, Олександр, Богдана Косминіни та їх дочка Валерія, учениця Стайківської ЗОШ, Юрій Мазепа, Юлія Лісова та їх дочка Яна, учениця Кагарлицького НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів-ліцей», Володимир, Тетяна Мазури та їх син Руслан, учень Мирівської ЗОШ, Оксана Міщенко та її син Владислав, учень міської ЗОШ № 2 ім. В.П. Дашенка, В’ячеслав, Валентина Мірошники та їх дочка Каріна, учениця Переселенської ЗОШ, Руслан, Ольга Носачі та їх дочка Анастасія, учениця Ставівської ЗОШ, Анатолій Пархомчук, Наталія Бідна та їх дочка Тетяна, учениця Кагарлицького НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів-ліцей», Марія, Віктор Іваненки та їх онук Владислав, учень міської ЗОШ № 2 ім. В. П. Дашенка, Наталія Миколюк та її дочка Наталія, учениця Кагарлицького НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів-ліцей», Юрій, Наталія Стрільці та їх дочка Анна, учениця міської ЗОШ № 2 ім. В.П. Дашенка, Микола, Наталія Ширії та їх син Олександр, учень Мирівської ЗОШ, Володимир, Світлана Барабаші та їх дочка Богдана, учениця міської ЗОШ № 3, Олег, Ніна Громадські та їх син Костянтин, учень Стайківської ЗОШ, Ігор, Ірина Ковровські та їх син Ігор, учень міської ЗОШ №2 ім. В.П. Дашенка, Сергій, Людмила Молчани та їх дочка

Вікторія, учениця Переселенської ЗОШ, Василь, Тетяна Шкути та їх дочка Богдана, учениця міської ЗОШ № 2 ім. В.П. Дашенка, Олексій, Ольга Кравченки та їх дочка Марина, учениця міської ЗОШ № 3.

Від міської ради відзначено: Наталію та Іллю Ткачових, Віту та Василя Петленків, Юлію та Володимира Коваленків, Віру Козачук та Михайла Часова, Інну та Сергія Шарафан, Світлану та Віталія Петленків, Людмилу Сушко.

Окрім цього, 15 сімей та матерів міста отримали продуктові набори.

Вокальні номери лунали того дня у виконанні Олександри Осадчої, Анастасії Цюкало, Вікторії Матюшенкової, Вікторії Куцокінь, Іларії Каліки, Віталія Сушка та вокального колективу «Заграва».

Глядачі із задоволенням слухали зворушливі слова про повагу й любов, про вдячність дітей за недоспані ночі й одвічну турботу, які були присвячені найдорожчим у світі – нашим мамам.

Матері, які прийшли на концерт, слухали численні привітання, вдячно усміхалися та підтримували оплесками артистів. А зі сцени того дня пролунало стільки пісень, стільки теплих та щирих слів, що, здавалося, навіть природа розчулилася і теж привітала матусь – теплим травневим сонцем.

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна