У Борисполі на вулиці Київський Шлях пиляють каштани

image
14 Травня 2019, 18:00
Поділитися:

Боляче дивитися, як падає гілля на вулиці Київський Шлях, вкрите зеленим листям і білосніжними свічками квітів, перед будівельним майданчиком супермаркету «Фора».

Питання про видалення дерев у зоні облаштування в’їзду-виїзду супермаркету «Фора» пройшло усі необхідні процедури. Раніше була створена комісія із обстеження зелених насаджень. На засіданні виконавчого комітету Бориспільської міської ради 23 квітня 2018 року члени виконкому розглянули питання «Про видалення зелених насаджень на вул. Київський Шлях, 64 в місті Бориспіль», яке було внесено поза переліком. Виконком дав дозвіл на видалення дерев.

Коментуючи цю тему, перший заступник міського голови Микола Корнійчук зазначив, що у рішенні йдеться, що видаленню підлягає шість каштанів. Також відомо, що КП «ВУКГ» підраховано відновну загальну вартість дерев, яка складає 33 тис. 519 грн 68 коп — кошти будуть використані на придбання і висадку нових дерев.

Роботи виконує КП «ВУКГ». Керівник відділу зеленого господарства підприємства Ольга Клименко перебуває на місці проведення робіт і має на руках дозвільні документи, щоб надавати відповідь усім небайдужим, хто зацікавиться фактом спилювання дерев.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама